/Svi vodeći igraju protiv ekipa iz donjeg doma tablice HOĆE LI SVI FAVORITI DO POBJEDE?
torpedo

Svi vodeći igraju protiv ekipa iz donjeg doma tablice HOĆE LI SVI FAVORITI DO POBJEDE?

U 9. kolu dogodilo se da nemamo nikakav derbi, barem ne po pozicijama na tablici, jer sve ekipe iz gornjeg doma tablice igraju protiv ekipa iz donjeg doma i ostaje nam da vidimo hoće li netko od vodećih izgubiti bodove.

Dvije utakmice se igraju u subotnjem terminu, Bilje na svom terenu dočekuje Mursu koja je u prošlom kolu ostvarila prvu pobjedu i njihovo mjesto na tablici sigurno nije realan prikaz njihove kvalitete, Bilje je u gornjem dijelu tablice, igra na svom terenu i sigurno da će tražiti sva tri boda, dok bi Mursa i bodom mogla potvrditi svoju kvalitetu i uzlaznu putanju na tablici. Valpovka na svom terenu dočekuje drugoplasiranu ekipu lige Mladost koja se diže u formi i ima najbolju obranu lige tako da će domaćinima biti teško doći do pobjede s kojom bi bili u zavidnoj situaciji.

U nedjeljnim utakmicama Hajduk na svom terenu dočekuje posljednji Polet i pobjedom bi isprali gorak okus prošlotjednog visokog poraza od Murse, te bili prvi vrhu. U Feričancima gostuje Jedinstvo, FEŠK ove sezone igra toplo-hladno i ako budu imali svoj dan bodovi bi trebali ostati u Feričancima. Ratar u ovom kolu ima najteži zadatak, bodovi su im potrebni, a u goste im dolazi vodeći Tomislav, domaćina očekuje sve samo ne lagana utakmica protiv odlične ekipe. Torpedu u Kuševac dolazi Baranja Belje i očekuje nas jedna neizvjesna utakmica jer je Torpedo čvrst domaćin i svima je teško tamo uzeti bodove. Viljevo dočekuje Radnički koji je odlično ušao u sezonu pa malo stao, ali su jako dobra ekipa, domaćinu bodovi trebaju, a Radnički se neće samo tako predati. Metalac je domaćin Slavoncu koji ove sezone ili pobjeđuje ili gubi, nema podjele bodova, dok je Metalac imao lošiji ulazak u sezonu ali se iz kola u kolo dižu i možemo očekivati jednu otvorenu utakmicu, najbolju za gledatelje.

Podijeli
  •  
  •  
  •