/Svačić i Svjetlost uspješno prošli gostovanja, Graničar nije SVAČIĆ JE JESENSKI PRVAK, ZDENAC U DERBIJU ZAČELJA SLAVIO PROTIV POSAVCA I PREPUSTIO MU FENJER
svačić fb 2

Svačić i Svjetlost uspješno prošli gostovanja, Graničar nije SVAČIĆ JE JESENSKI PRVAK, ZDENAC U DERBIJU ZAČELJA SLAVIO PROTIV POSAVCA I PREPUSTIO MU FENJER

Svačić i Svjetlost su uspješno odradili zahtjevna gostovanja u zadnjem jesenskom kolu dok Graničar nije uspio doći do pobjede također u gostima. Zdenac je u izravnom dvoboju svladao goste iz Ruščice koji su pali na posljednje mjesto gdje će ostati preko zimskih praznika.

Lucić i Gudelj bili su strijelci u susjedskom derbiju u Brodskom Stupniku za pobjedu lidera kojom su potvrdili da su najbolja momčad ove jeseni.

Krunoslav Zdjelarević će sa svojom momčadi iz Lužana prezimiti kao viceprvak. A.Mličević, I.Maljković (11m) i M.Vračić bili su strijelci za pobjedu u Slavonskom Kobašu koja ih drži gotovo poravnate sa Svačićem uoči nastavka natjecanja u proljeće.

svjetlost lužani fb

Graničar nije uspio održati priključak od jednog boda za liderom i poražen je na gostovanju u Slobodnici. Vlado Lasić i Ivan Blatančić su bili kobni za goste iz Klakara.

Momčad Tomice pod vodstvom trenera Željka Tadijanovića došla je do devete prvenstvene pobjede nad gostima iz Gromačnika. iako su gosti imali vodstvo sve do završnice utakmice domaćin je ipak došao do pobjede. Strijelci za pobjedničku momčad Mario Vukoja, Hrvoje Berić ( iz 11m), Marko Cvitković i Krešimir Pečuvčić.

Budainka je dola do minimalne pobjede nad Podvinjem, MV Croatia i Bonk odigrali bez pobjednika, a vrlo bitan susret igrali su Zdenac i Posavac za izbjegavanje posljednje pozicije što je pošlo za nogom domaćoj momčadi koja je pobjedom prepustila zadnje mjesto gostima iz Ruščice.

r

 

t

Foto FB

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.