/Svačić je siguran putnik u Prvu ŽNL BPŽ IAKO NIJE IGRAO REMI DVAJU OMLADINACA IŠAO JE NA RUKU IGRAČIMA IZ STAROG SLATINIKA
omladinac staro topolje fb

Svačić je siguran putnik u Prvu ŽNL BPŽ IAKO NIJE IGRAO REMI DVAJU OMLADINACA IŠAO JE NA RUKU IGRAČIMA IZ STAROG SLATINIKA

U drugom kolu kvalifikacija za popunu Prve ŽNL sastala su se dva Omladinca u Vrbovi. Gostima iz Starog Topolja je ovo bila druga utakmica nakon poraza u prvom kolu od Svačića. Poraz bi ih definitivno izbacio iz igre za plasman u viši rang dok im remi ostavlja ipak nadu u prolaz. Nakon 90 minuta igre rezultat je glasio 1:1 (Miroslav Popčević/Vlado Jeleč).

Tim rezultatom još uvijek su ostale otvorene opcije za oba Omladinca za plasman u viši rang, a tim rezultatom Svačić je potvrdio status prvoligaša jer ih igrači iz Starog Topolja ne mogu preteći pošto su odradili svoja oba susreta. Preostali susret je u Starom Slatiniku naredne nedjelje, a igrači iz Vrbove traže bilo kakav pozitivan rezultat koji bi im donio proboj u elitni rang županijskog nogometa.

Foto FB Omladinac ST

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.