/Svačić i Omladinac iz Starog Topolja su novi prvoligaši OMLADINAC IZ VRBOVE NAŽALOST NEĆE VIDJETI VEĆI RANG UNATOČ NASLOVU PRVAKA
svačić fb

Svačić i Omladinac iz Starog Topolja su novi prvoligaši OMLADINAC IZ VRBOVE NAŽALOST NEĆE VIDJETI VEĆI RANG UNATOČ NASLOVU PRVAKA

U ključnoj utakmici za plasman u Prvu ŽNL BPŽ Omladinac iz Vrbove je poražen na gostovanju u Starom Slatiniku sa 4:1 te se tako oprostio od plasmana u viši rang natjecanja.

Ovom pobjedom Svačić je potvrdio da je najbolja momčad ovih kvalifikacija te se s dvije pobjede našao na prvom mjestu ove mini lige.

Drugo mjesto tako je pripalo Omladincu iz Starog Topolja koji nije igrao ovo kolo, ali mu je na ruku išao rezultat ove utakmice.

Strijelci su u pobjedi Svačića bili Nižić 2, Gudelj i Aračić, a Svačić i Omladinac iz Starog Topolja su se plasirali u Prvu ŽNL BPŽ.

Foto FB Svačić

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.