/Svačić, Graničar i Svjetlost ulaze u posljednji krug gotovo poravnati VODEĆA TROJKA UBILJEŽILA JE SIGURNE POBJEDE I ODRŽALA JEDNAK RAZMAK NA VRHU
tomica fb

Svačić, Graničar i Svjetlost ulaze u posljednji krug gotovo poravnati VODEĆA TROJKA UBILJEŽILA JE SIGURNE POBJEDE I ODRŽALA JEDNAK RAZMAK NA VRHU

Uoči završne runde 2.ŽNL BPŽ vodeća trojka očuvala je iste startne pozicije. Šanse za jesenski naslov imaju sve tri momčadi s vrha. Svi će na gostovanja tako da su i zbog toga šanse podjednake.

Svačić je u 12.kolu bio uvjerljiv protiv MV Croatije te je petardom očuvao lidersku poziciju i bod prednosti nad pratnjom tako da mu je pobjeda dovoljna za jesenski naslov.

Istim rezultatom slavio je Graničar u Klakaru. Strijelci:Josip Vidaković 2,Ivan Haus,Ivan Baćanović,Adam Gačić.

Nešto manje raspoloženi bili su strijelci Svjetlosti no tri boda su ostala u Lužanima za nadu u jesenski naslov.

Bonk je slavio protiv fenjeraša s 2:1, strijelci Mirković i Halužan.

Tomica se vratio iz Podvinja s punim plijenom. Marko Cvitković je zabio 2 čime je zaokružio učinak na 10 ove jeseni, a domaćin se pridružio autogolom za konačnih 0:3.

Slobodnica je također došla do gostujućih bodova u Gromačniku. Strijelci: Vlado Lasić 2, Ivan Blatančić , Ivan Červinski.

Posavac se pobjedom nad Budainkom trgnuo te prepustio fenjer Zdencu. Za teško izborenu pobjedu zaslužni su ponajviše strijelci Dinko Mikolčević,Tomislav Knežević i Dominik Jagetić.

 

sss

 

 

eee

Foto FB

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.