/Sva tri naša predstavnika u 1.HRL doživjeli poraze u trećem kolu NOVA GRADIŠKA, ĐAKOVO I OSIJEK BEZ BODOVA U OVOME KOLU
nova gradiška rukomet 2 fb

Sva tri naša predstavnika u 1.HRL doživjeli poraze u trećem kolu NOVA GRADIŠKA, ĐAKOVO I OSIJEK BEZ BODOVA U OVOME KOLU

Naši predstavnici u Prvoj HRL nisu bili uspješni u svojim nastupima. Nova Gradiška je poražena od KTC-a, Virovitica odijela bodove iz Đakova, Medveščak iz Osijeka.

sasasa

 

fdfddfdf

 

ĐAKOVO – VIRO VIROVITICA  25:32 (10:12)

Đakovo- Nastavno sportska dvorana Đakovo. Gledatelja 250. Suci: Dalibor Feletar (Bjelovar) i Igor Rendulić (Kutina).

ĐAKOVO: Ostajmer, Naletilić 2, Ivanko, Jukić 2, Jozipović 2, Ćurić 6, Šimić, Goluža 2, Bradarić 4, Tot, Perlić 4, Ćuk, Klepo 3, Perković, Mandarić. Trener: Perica Martić.

VIRO VIROVITICA: Meter, Kukić, Godeč 8, Rončević 7, Starčević, Smiljčić 5, Smutni, Paljar 2, Rešetar, Poljak 1, Galetić, Domjanić, Janjić, Vašarević 1, Štimac, Moslavac 8. Trener: Damir Vašarević.

                        Zvona za uzbunu….

Nažalost, i treću su utakmicu đakovački rukometaši izgubili. Ovaj  puta od njih su bolji bili rukometaši iz Virovitice koji su u ovom rangu natjecanja novaci. I dok smo „prve mačiće bacali u vodu“ sada je sasvim jasno da će se Đakovčani s ovim igračkim kadrom grčevito boriti za opstanak. Igrati volonterski, putovati svaki drugi vikend po nekoliko stotina kilometara i igrati protiv daleko iskusnijih i motiviranijih protivnika bit će teško pa koliko god se uzdali u poznatu đakovačku rukometnu školu. Prisjetimo se samo da su do posljednja tri kola prošlogodišnjega prvenstva Đakovčani bili u borbi za sa vrh tablice, a ove godine… teška borba za opstanak!!! Trener Perica Martić detektirao je problem đakovačkoga rukometa, a to je odlazak čak 17 igrača u godini dana. Može li se potpunim amaterizmom nastupiti u gotovo profesionalnim ligama, pitanje je na koje treba hitno tražiti odgovor ili se moramo pomiriti da ćemo u dogledno vrijeme u Đakovu gledati drugoligaški ili čak i trećeligaši rukomet?

              U prvih pola sata odličan otpor mladih Đakovčana!

Mladi đakovački rukometaši odlično su se držali u prvom poluvremenu održavajući „egal“ sve do same završnice prvoga dijela kada su Virovitičani golovima Mateja Paljara i Luke Moslavca otišli na odmor s plus 2 (12:10). Tome je dosta pridonio i promašeni sedmerac Antonija Jozipovića u posljednjoj minuti prvoga poluvremena, ali, unatoč tome, Đakovčani su pružili odličan otpor gostima iz Virovitice.

     Virovitički trio: Godeč, Moslavac i Rendulić demolirao Đakovčane

Gosti su utakmicu riješili u prvih desete minuta nastavka kada su napravili seriju 6:1 i poveli 18:11. U tim trenucima domaći su igrači pravili tehnike pogreške, a gosti su ih kažnjavali laganim pogotcima.

Iskusniji gosti mirno su priveli utakmicu kraju i lakše od očekivanoga odnijeli bodove u svoj grad. A đakovačkom treneru i upravi ostaje veliko pitanje: kako s ovako mladom momčadi protiv puno iskusnijih protivnika. A nova nevolja za đakovačke rukometaše zove se novo gostovanje: u zagrebu ih očekuje Maksimir Pastela.

U đakovačkim redovima bolji od ostalih bili su Renato Ćurić sa šest, Marin Bradarić i Domagoj Perlić sa četiri pogotka. U pobjedničkim redovima najbolji sa osam pogodaka bili su  Luka Moslavac i Krešimir Godeč, a odlično im je asistirao Zlarinrončević sa sedam postignutih pogodaka.

Đakovčani su nakon tri kola na posljednjem mjestu bez bodova, a je li to i znak za uzbunu, pitanje je na koje uprava kluba mora potražiti odgovor. (Miro Šola djakovo.hr)

Foto HRS, Screenshot FB

Podijeli
  •  
  •  
  •