/Superliga sve bliže za Vukovarke! UVJERLJIVA POBJEDA NAD SPLIĆANKAMA
enna vukovar

Superliga sve bliže za Vukovarke! UVJERLJIVA POBJEDA NAD SPLIĆANKAMA

Odbojkašice Enne Vukovar su uhvatile top formu, djeluju kao pravi pobjednički stroj i stigle su do samog vrha Prve lige, odlazak u Superligu trenutno se čini kao puka formalnost za ekipu trenerice Ivane Džamarije, iako naravno, valja im do kraja biti maksimalno koncentriran i ozbiljan te posao odraditi profesionalno do kraja.

13. OK ZADAR – ŽOK DRENOVA 0:3 (20:25,23:25,22:25)
14. ŽOK ENNA VUKOVAR – OK BRDA 3:0 (25:15,25:23,25:19)

Vukovarske Žokice su prije tjedan dana došle do velike pobjede u Splitu protiv do tada nedodirljivih Brda, pokazale su same sebi da mogu protiv Splićanki koje su ih u prvom međusobnom susretu u Vukovaru nadigrale i pobjedile, a sada su u drugom vukovarskom okršaju potvrdile kvalitetu, pokazale su još jednom da im je mjesto u superligi i do nogu potukle protivnice. Bila je to prava rapsodija djevojaka u zelenom, u svim segmentima igre su bile bolji protivnik i s nova 3 boda su uzele ono što im pripada, čelnu poziciju na ljestvici.

Džamarijinim trupama slijede dva gostovanja, najprije kod Drenove a zatim u Zadru. Ako se to odradi na pravi način, a igra iz ovog dvoboja s Brdima daje apsolutno pravo na optimizam, Superliga će definitivno postati realnost.

U pravom smjeru idu i odbojkašice Đakova koje su uvjerljivo vodeće u skupini koja se bori za ostanak u Prvoj ligi, pa ćemo tako gotovo sigurno i sljedeće sezone imati po dva kluba u Superligi i Prvoj ligi. Na žalost Nova Gradiška klizi prema Prvoj, a kao što smo rekli Vukovarke jure prema ekspresnom povratku u Superligu.

enna

screenshot-natjecanja.hos-cvf.hr-2018.02.12-04-59-25

Podijeli
  •  
  •  
  •