/Šuker vodio sjednicu Uefine komisije IZMEĐU OSTALOG RAZGOVARALO SE I O VIDEO TEHNOLOGIJI
uefa šuker

Šuker vodio sjednicu Uefine komisije IZMEĐU OSTALOG RAZGOVARALO SE I O VIDEO TEHNOLOGIJI

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker vodio je u Nyonu sjednicu Nogometne komisije Uefe kojom predsjeda od 2015. godine.

HNS-ov predsjednik Davor Šuker na čelu je Uefine Nogometne komisije koja razmatra kako zaštititi i dodatno razviti igru, daje prijedloge na teme reprezentativnog i klupskog nogometa, pravila nogometne igre, zaštite igrača te predstavlja Uefu na različitim natjecanjima i aktivnostima profesionalnog i amaterskog nogometa.

Na sjednici održanoj u Nyonu, Šuker je s kolegama iz komisije, koja uključuje bivše proslavljene igrače poput Luisa Figa i Fernanda Hierra, razgovarao o nizu aktualnih tema.

Članovi Nogometne komisije upoznali su se s novostima po pitanju video tehnologije (VAR), a razgovaralo se i o drugim potencijalnim promjenama u pravilima nogometne igre.

Nogometna komisija analizirala je trenutno stanje reprezentativnih natjecanja, kao i klupskih natjecanja Uefe – Lige prvaka i Europske lige. Važna tema bila je edukacija nogometaša nakon završene igračke karijere, kao i razvojni program za najbolje mlade igrače u Europi.

Podijeli
  •  
  •  
  •