/Šuker posjetio Vinkovce PRIPREME ZA FINALE KUPA - PREDSJEDNIK ŠUKER S DELEGACIJOM HNS-A U VINKOVCIMA
šuker vinkovci hns

Šuker posjetio Vinkovce PRIPREME ZA FINALE KUPA - PREDSJEDNIK ŠUKER S DELEGACIJOM HNS-A U VINKOVCIMA

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza predvođena predsjednikom Davorom Šukerom posjetila je Vinkovce gdje će biti odigrana finalna utakmica Hrvatskog nogometnog kupa.

Vinkovci će 23. svibnja biti nogometno središte Hrvatske – na stadionu HNK Cibalia susrest će se Dinamo i Hajduk u finalu Hrvatskog kupa.

Tim povodom je u Vinkovcima boravila delegacija Saveza u kojoj su uz predsjednika HNS-a Davora Šukera bili član Izvršnog odbora Dubravko Galović, direktor natjecanja i infrastrukture Marijan Kustić i pomoćnik izvršnog direktora za organizaciju događaja Zoran Cvrk.

Pridajući veliku važnost ovom događaju, delegaciju Saveza u Vinkovcima su dočekali župan Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić, gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić te Josip Kuterovac, predsjednik ŽNS-a i Cibalije te član Izvršnog odbora HNS-a.

Tema razgovora bili su svi aspekti organizacije zahtjevne utakmice kao što je finale Hrvatskog kupa, a dogovoreni su i svi detalji radova na stadionu odnosno potrebnih zahvata na infrastrukturi radi održavanja ove utakmice.

Foto HNS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.