/U subotu na Livani veliki međunarodni turnir limača MEMORIJALNI TURNIR MILENKO JERKOVIĆ
18814141_773816042797483_7498219636679946207_n (2)li

U subotu na Livani veliki međunarodni turnir limača MEMORIJALNI TURNIR MILENKO JERKOVIĆ

I ove godine Nogometni klub Tomislav Livana organizira Memorijalni turnir u sjećanje na svog tajnika Milenka Jerkovića u kategoriji limača.

Zaista je riječ o impresivnom turniru s klubovima iz 4 države, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Srbije te naravno Hrvatske. Pred dvije godine vodstvo kluba je krenulo dizati razinu turnira dovođenjem ekipa s jačim imenima, počevši od osječkog prvoligaša do zagrebačkog Dinama koji će ove godine braniti titulu pobjednika. Po prvi puta turnir će brojati 20 ekipa koje su podjeljene u 5 skupina, u završnu fazu natjecanja plasirati će se pobjednici skupina te tri najbolja drugoplasirana, a nakon toga se igra klasičnim sustavom na ispadanje.

Uz starosjedioce koji su i ranije nastupali na Livani, po prvi puta dolaze ekipe sarajevskog Željezničara, Vojvodine, PMFC-a, Španskog i Slobode iz Tuzle. Dinamo kao branitelj naslova svakako ima ulogu favorita, no do obrane neće lako jer je zaista puno odličnih škola nogometa u kojima se s djecom radi sjajno, možda bi najveći suparnik trebao biti Videoton koji je prije dvije godine bio pobjednik.

livana

NK Tomislav organizira zaista sjajan turnir, na jednom mjestu se može vidjeti ogroman broj talentirane djece, svakako se isplati doći i subotnji dan provesti uz uzbudljivo natjecanje. Naravno da je organizator pripremio ponudu i za sve posjetitelje koji neće ostati gladni i žedni, a u Tomislavu su mislili i na roditelje koji neće moći pratiti svoju djecu na Livani, naime na klupskoj Facebook stranici će dio utakmica po skupinama i završnica biti praćena putem live streama. Nagrade najboljim ekipama i pojedincima se naravno podrazumjevaju, nagrade će dobiti najbolji vratar, strijelac i igrač turnira.

Podijeli
  •  
  •  
  •