/U subotu 2. Memorijalni turnir Tomislav Šedevi u Gradcu "AKO SU ONI MOGLI GINUTI ZA NAS, MOGU I JA KISNUTI ZA NJIH"
šedo

U subotu 2. Memorijalni turnir Tomislav Šedevi u Gradcu "AKO SU ONI MOGLI GINUTI ZA NAS, MOGU I JA KISNUTI ZA NJIH"

U subotu 17. lipnja Nogometni klub Slaven Gradac po drugi put organizira Memorijalni malonogometni turnir u sjećanje na tragično stradalog suigrača Tomislava Šedevija Šedu.

Tomislav Šedevi, hrvatski vojnik, član legendarnih Sokolova poginuo je na svom “pedaločašću” u Vukovar 21. studenog 2015. godine kada je išao odati počast žrtvama Vukovara u Domovinskom ratu pred samim Vukovarom, a NK Slaven je preuzeo obvezu čuvati sjećanje na ovog velikog čovjeka koji je oko sebe uvijek širio nezaustavljivu pozitivnu energiju. To posljednje putovanje obilježila je velika hladnoća i cjelodnevna kiša, a na prijedlog da odustane i drugog dana otputuje za Vukovar i pokloni se herojima njegov odgovor je bio – “Ako su oni mogli ginuti za nas, mogu i ja kisnuti za njih!”

U trenutku tragedije Tomislavova supruga bila je trudna, pa je za sobom ostavio ono najvrijednije, svoju malenu Faustinu, no sigurno je i te kako čuva s nebeskih visina.

10246576_583063758459489_1820422290188813291_n

2. Memorijalni turnir Tomislav Šedevi održat će se u Gradcu, na školskom igralištu s početkom od 17,00 sati u subotu 17. lipnja, a to je ujedno i posljednji termin do kojeg se mogu prijaviti ekipe pa organizator moli sve da se na vrijeme dođe na mjesto održavanja. Već je prva godina održavanja ovaj turnir prometnula među najbolje u Požeštini, a prema najavama ove godine se očekuje još kvalitetniji turnir, s nekoliko prvoligaških malonogometnih igrača, predstavnicima Hrvatske vojske, ekipama i izvan Požeško slavonske županije, pa je svakako uz motiv sjećanja Tomislava Šedevija, tu i natjecateljski motiv.

Nagrade su novčane u postotku od ukupne kotizacije koja iznosi 200 kn, a prošlogodišnji pobjednik, CB Truck iz Slavonskog Broda iz Gradca je otišao bogatiji za 2000kn, što bi ove godine po svemu sudeći trebalo biti i više. Vidimo se u Gradcu u subotu!

Podijeli
  •  
  •  
  •