/Stolnotenisači Požege prvi dio sezone završili na odličnom drugom mjestu TOMISLAV BIBER I FRAN MIHALJEVIĆ ODRADILI SJAJNU POLUSEZONU
stk požega

Stolnotenisači Požege prvi dio sezone završili na odličnom drugom mjestu TOMISLAV BIBER I FRAN MIHALJEVIĆ ODRADILI SJAJNU POLUSEZONU

POŽEGA – Stolnotenisači Požege su u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u 6. kolu 1. Hrvatske stolnoteniske lige – Istok svladali dva bivša superligaša. Prvo su pobijedili STK Podravku (Koprivnica) rezultatom 4:1, a nakon toga su bili bolji od STK Igea Željezničar (Varaždin) rezultatom 4:2. S ovim utakmicama završio je prvi dio sezone, a nastavak je predviđen za 02. 02. 2019. kada će požeški stolnotenisači u sklopu 7. kola gostovati kod STK Cibalia u Vinkovcima.

Požega će drugi dio prvenstva dočekati na 2. mjestu sa bodom zaostatka za vodećim Mihovljanom. STK Požega ima 16 bodova (7 pobjeda, 2 poraza) uz 34:19 meč razliku.

Pojedinačno je Tomislav Biber u 15 susreta imao 11 pobjeda i 4 poraza dok je Fran Mihaljević imao 10 pobjeda i 3 poraza u 13 odigranih mečeva. Mladi Luka Kovačević imao je 4 pobjede i 8 poraza dok je iskusni Hrvoje Dujmović ostvario 3 pobjede i 1 poraz.

Prvi požeški par Mihaljević / Biber je u 7 mečeva ostvario 5 pobjeda i 2 poraza. Mihaljević i Kovačević su jednom igrali zajedno i pobijedili dok je par Dujmović / Biber također jednom igrao zajedno ali su poraženi.

Screenshot_1

Podijeli
  •  
  •  
  •