/Stiže nam pojačanje! I SLUŽBENO JE DOGOVOREN POVRATAK ZLATKA KOŠČEVIĆA
transfermarkt

Stiže nam pojačanje! I SLUŽBENO JE DOGOVOREN POVRATAK ZLATKA KOŠČEVIĆA

Iako je završen prijelazni rok potpisali smo veliko pojačanje za ovu još uvijek frišku sezonu. Sigurni smo na veliko zadovoljstvo svih pratitelja Sportala vraća nam se Zlatko Koščević sa svojim nezaboravnim kolumnama.

Nakon puno pozitivnih reakcija nakon što smo objavili njegov tekst u kojem je u svom karakterističnom stilu opisao jednu situaciju iz liječničke čekaonice obavili smo poduži razgovor sa Zlatkom i možemo slavodobitno objaviti da uskoro stižu friški komentari na sve nogometne aktualnosti. I dalje će Zlatku u centru pažnje biti osječka 1. ŽNL. Pregovori su bili prilično zahtjevni, prenosimo stenogram:

M.J. – Zlaja ljudi čekaju te kolumne, ajde ponovno kreni pisati.

Z.K. – Slab sam s vremenom, ne znam hoću stić..

M.J. – Ma piši kad hoćeš, ne mora biti ponedjeljkom.

Z.K. – Ok. I dalje o 1. ŽNL?

M.J. – Piši šta hoćeš samo da se smijemo.

Z.K. – Dogovoreno!

Ako je ovako pregovarao s igračima Mursu vjerojatno čeka bankrot!

Ni sami ne znamo kad možemo očekivati prvu kolumnu, a do tada ćemo vas nasmijati s posljednjim opisom Mursine utakmice, bilo  je to nakon prvog kola 2. ŽNL NS Osijek…

Danas su naši momci Mursa Oscilatorsi odigrali tekmu prvog kola 2. ŽNL, lige u koju smo se vratili nakon sedam godina, i koja je za svo to vrijeme, u principu, ostala ista s obzirom da su tekme u toj ligi spoj vizualnog doživljaja (ima igrača i mršavih i debelih, polupijanih ili polutrijeznih ovisi kako se gleda na tu pojavu, koji treniraju i koji ne znaju što pojam ili riječ trening znači, staraca od 17 godina i mladića od 47, pravih amatera a boga mi i profesionalaca, i onih koji sve znaju i ništa ne znaju) te literarno-verbalnog scenskog nastupa nakon kojeg su me pojedini akteri danas podsjetili kako je ustvari bogat hrvatski riječnik. Također smo danas se podsjetili kakav je to seksi osjećaj kada se ne pojavi jedan od sudaca, što smo sa zadovoljstvom unijeli u COMET sustav. Red se mora znati, zar ne? Tekma u kojoj su nam takmaci bili FC Erdut Milionarsi u početnih 10-15 minuta prolazi u podjednakom odnosu snaga, nakon čega gosti iz kutopuca dolaze u vodstvo, udarcem bundevom, našeg bivšeg igrača Matea Topuza Mlinarevića znanog kao Ganso za sirotinju. Taj gol je unio dodatnu nervozu u naš mladi sastav koji se prvo poluvrijeme nije uspio dodati tri puta ni da su bili sami na igralištu.

Međutim, ja sam bio miran osim što sam dobio proljev, glavobolju, žuljeve, šuljeve, počeo me boliti zub, upalio mi se giht i napala me žgaravica. U drugi halbcajt ulazimo dosta odlučnije, nakon tihe mise u svlačionici, gosti fizički padaju što je i posljedica manjka jednog igrača koji je dobio u prvom dijelu dva žuta kartona te dolazimo do egala evrogolom, iz slobodnjaka, kojeg je postigao Matej Froncla Opačak. Drugi zgoditak postiže izdanak Mursajugenda Anthony the Hole Rupčić, treći prekrasnim lobom već spomenuti Froncla i četvrti Dino Dirty Tolker Dragičević, koji je par minuta prije iz penaltika skoro ubio konduktera i ranio jednu baku u tramvaju za Jug2. Moramo napomenuti da je lijepo bilo vidjeti opet na Mačkamami kako se lopta miluje, od strane legende osječkog nogometa Marina Buljubašića Erdutskog Mazinha koji je svojevremeno u dresu Murse liječio oči i dušu svima koji su ga gledali.

Poseban pozdrav i ekipi na klupi, lijevo od ulaza, kojoj i sedmu jubilarnu godinu zaredom, izdatak od 10 kuna za ulaznicu, ozbiljno prijeti urušavanju kućnog budžeta. Znam da im je teško jer ih jebe boja markera naših rezervnih igrača kao i temperatura i nivo vode u bočicama koje naš fizio nosi. Gostima želimo puno sreće u nastavku prvenstva i hvala na fer i sportskom ponašanju. Sportski pozdrav!

Podijeli
  •  
  •  
  •