/Stari lisac ili mladi lav? Mile ili Marin? Kaptol ili Kutjevo? U NEDJELJU U KAPTOLU VJEROJATNO PADA ODLUKA O PRVAKU
kaptol požega0043

Stari lisac ili mladi lav? Mile ili Marin? Kaptol ili Kutjevo? U NEDJELJU U KAPTOLU VJEROJATNO PADA ODLUKA O PRVAKU

Požeška 1. ŽNL bliži se kraju, još je 180 minuta do konačne odluke, ali puno toga će se znati već u nedjelju kada se u Kaptolu igra veliki derbi dvije najbolje momčadi ovog proljetnog dijela sezone. Uz sav natjecateljski naboj tu je naravno i ona dodatna draž susjedskog derbija pa bi mogao pasti i rekord po posjeti u aktualnoj sezoni iako je u Kuzmici ljestvica visoko dignuta prije dva tjedna.

Nije bilo lako odabrati sugovornike za najavu ove utakmice, treneri su obično diplomati, neće puno toga reći pa smo se odlučili za igrače, napadače s jedne i druge strane. Logičan izbor kad je u pitanju Kutjevo je Marin Majetić koji trenutno dijeli vrh ljestvice najboljih strijelaca lige, a s druge strane izbor je pao na najzvučnije ime u svlačionici Kaptola Milu Pavelića, donedavnog kapetana požeške Slavonije.

– A što da kažem, iako sam odigrao puno toga u životu sigurno da se veselim ovoj utakmici. Dvije odlične momčadi igraju utakmicu koja kolo prije kraja može odlučiti o prvaku, sigurno pred jako velikim brojem gledatelja, uvijek je to motiv. Što se Kutjeva tiče kako igramo u isto vrijeme nisam ih gledao, ali koliko čujem igraju jako dobro, odlično su pripremljeni, a kako znam sve te dečke jasno mi je da su odlična momčad i nisu slučajno na vrhu ljestvice. Mi samo možemo žaliti za jesenskim dijelom, da smo bili samo malo ozbiljniji stvar bi sad već bila riješena. U ovim pripremama smo odradili odličan posao, svi smo redoviti, svi smo odlično pripremljeni što se vidi po našim igrama i rezultatima u proljeće. Dat ćemo maksimum u nedjelju, ne očekujemo lak posao, ali očekujemo dobru utakmicu jer i jedni i drugi težimo nadigravanju. Neka bude praznik sporta i nogometa pa nek’ pobjedi bolji, sretniji i spretniji – rekao nam je Mile Pavelić.

– Prema Kaptolu kao ekipi imam puno poštovanja i neki igrači mogu mi biti uzor, jer su bili uz mene dok sam se razvijao na Slavoniji. Najbolji napadač Kaptola, Mile Pavelić, jedan je od njih. Mislim da je odličan igrač i čovjek te da će nam biti teško zatvoriti ga. No, na gostovanje dolazimo s ciljem ne primiti gol. Ne želim govoriti ništa više o utakmici, ovim putem pozivam sve ljubitelje nogometa, posebno naše navijače da dođu pogledati vjerovatno odlučujuću utakmicu prvenstva te da podrže Kutjevo u borbi za titulu – kratko je najavio Marin Majetić.

marin majetić

 

Obojicu smo pitali za mišljenje o onom drugom, iako je Marin odmah istaknuo Mileta u svom prvom komentaru.

– Marin je sjajan napadač, jako talentiran ali i krasno odgojen mladić. Još dok sam bio u Slavoniji sam ga uvijek isticao kao budućnost kluba, i prošle sezone s trenerom Špeharom sam razgovarao o njemu i imali smo identičan zaključak, da je ove sezone trebao biti taj koji će dobiti priliku. Zašto nije drugo je pitanje, ali moram reći da je uz sav respekt prema Kutjevu šteta da igra županijsku ligu. U igri me strašno podsjeća na Josipa Martinovića kad je bio u njegovim godinama, mislim da može napraviti jednu stvarno lijepu karijeru – ne štedi komplimente iskusni napadač Kaptola.

– Ma što ću ja pričati o njemu, svi znamo tko je Mile Pavelić. Sigurno mi je uzor kao igrač i kao osoba. Zaista ga neizmjerno poštujem i drago mi je da sam imao priliku učiti od njega. Ja bih iskoristio priliku i zahvalio se još jednom iskusnom igraču ali iz moje svlačionice. Od prvog dana kada sam došao u Kutjevo najveća podrška mi je Petar Čuljak. Nadam se da će u nedjelju on izaći kao pobjednik u dvoboju s Miletom – rekao nam je Marin.

Marin će pobjediti Mileta po broju golova u sezoni, kako će proći njihov golgeterski dvoboj u nedjelju uvelike će odrediti i konačni ishod velikog derbija. Zbog ovakvih igrača se dolazi na utakmice.. Stari lisac ili mladi lav, saznati ćemo u nedjelju oko 19 sati!

kaptol požega0042

Podijeli
  •  
  •  
  •