/Sportalov izbor najboljih nogometaša PRVE ŽUPANIJSKE LIGE I MEĐUŽUPANIJSKA LIGA SIB
sportalo

Sportalov izbor najboljih nogometaša PRVE ŽUPANIJSKE LIGE I MEĐUŽUPANIJSKA LIGA SIB

S obzirom da nam se bliži kraj godine vrijeme je za malenu rekapitualciju onoga što se događalo u jesenskom dijelu sezona u ligama kojima posvećujemo najviše pažnje. Odlučili smo se izabrati 5 najboljih nogometaša u 5 liga koje su najzastupljenije na našim stranicama, Međužupanijske te prvih županijskih liga u sve 4 naše županije. Naravno, pratimo i naše predstavnike u 3. HNL Istok, no kako je dobar dio klubova izvan našeg područja te ne kontaktiramo redovito njihove trenere odlučili smo se ovom prilikom odraditi ovih 5 liga.

Naravno da se nećemo upustiti u samostalni izbor, ne bi to bilo pošteno s obzirom da nismo u mogućnosti biti prisutni na svim utakmicama pa ćemo taj dio prepustiti onima koji su najpozvaniji to učiniti – samim akterima. Po uzoru na Fifu glasove dajemo trenerima i kapetanima svih momčadi koji će dijeliti glasove, naravno uz jedan jedini uvjet – ne mogu glasati za svog igrača odnosno suigrača ili sebe.

Glasove ćete moći svakodnevno pratiti u našim tekstovima uz maleni popratni komentar svakog od trenera i kapetana zašto se odlučio za pojedinog igrača. Ovaj izbor ćemo naravno ponoviti i na kraju sezone, uz dodatak da ćemo tada birati i najboljeg trenera sezone, a u našoj anketi ćemo dati glas i svim našim čitateljima čiji će glas biti jednako vrijedan kao i onaj trenerski odnosno kapetanski.

Naravno, pobjednicima ćemo u suradnji s našim partnerima osigurati jedan maleni podsjetnik na ovaj izbor koji će pobjedniku sasvim sigurno biti jedna prekrasna uspomena.

Podijeli
  •  
  •  
  •