/Sportalo na SBTV-u GOSTOVANJE KOD JOSIPA ŠEBALJA
Screenshot_1

Sportalo na SBTV-u GOSTOVANJE KOD JOSIPA ŠEBALJA

U prosincu 2018. godine obilježili smo 3 godine rada našeg portala, možemo, moramo i jesmo zadovoljni svim što smo odradili u tom periodu, a danas nam se u “uspomenama” na Facebooku pojavila jedna zaista lijepa priča o našem gostovanju na Slavonskobrodskoj televiziji u emisiji Sport plus urednika i voditelja Josipa Šebalja.

Kako nije bila ranije objavljena na YouTubeu Josip je zajedno sa svojim suradnicima ekspresno reagirao i emisija je tu, možete je pogledati u ovom članku. Nama je naravno lijepa uspomena, a i lijepa prilika da vidimo što smo napravili.

Pa evo nekoliko zanimljivih podataka (google analytics) :

– 955 557 jedinstvenih korisnika

– 11 956 objava

– 33,58% ženskih korisnika

– 175 država u kojima smo imali barem jednog posjetitelja

– Top tri: Hrvatska, Njemačka, Bosna i Hercegovina

Da nam je tada netko rekao da ćemo imati milijun jedinstvenih korisnika na stranici ne bi mu ništa rekli, ali bi sigurno pomislili da nije baš.. realan. Danas je, tri godine nakon ove emisije Sportalo jedan pravi pokret, nećemo prodavati lažnu skromnost, Sportalo je jedan od najčitanijih portala u Slavoniji i Baranji, a pokrivamo samo sportske teme. To nam je najbolji pokazatelj što i kako radimo svoj posao. Naravno, uz pomoć sada već prve vojske suradnika kojima se kao i uvijek zahvaljujemo, a i naš se tim malo proširio posljednjih dana pa su nam se priključili Marko Hruškar i prva dama na Sportalu Laura Bašić koji će nam pomoći da lakše stignemo odraditi sve vijesti na još bolji način.

S druge strane brojne naše priče su završile na nacionalnim portalima i ostalim medijima, pa čak i na međunarodnim što je isto tako lijepa satisfakcija za sav uloženi trud, ali ipak, najviše vrijedi kada se pogleda kolika nam je čitanost, to znači da su nas prepoznali upravo oni zbog kojih smo i krenuli u ovu avanturu.

Još se jednom zahvaljujemo ikoni sportskog novinarstva Josipu Šebalju što nas je prepoznao u samom početku našeg rada te nas predstavio javnosti, a isto tako i hvala za nebrojene tekstove koje nam redovito šalje.

Podijeli
  •  
  •  
  •