/Spasić i Pavlović poveli u izboru za najboljeg MŽNL igrača PRVI GLASOVI SU IZ PAKRACA
vuteks danijel spasić saša berarević

Spasić i Pavlović poveli u izboru za najboljeg MŽNL igrača PRVI GLASOVI SU IZ PAKRACA

Kako smo i rekli krećemo s izborom najboljeg igrača Međužupanijske lige Slavonije i Baranje u protekloj sezoni. Jesenas su treneri i kapetani svih 16 momčadi ukazali jednako povjerenje Danijelu Spasiću, Denisu Pintariću i Mariju Meteru. S obzirom na isti broj glasova trenera i kapetana, odluku smo prepustili čitateljima, a tu je u isto tako neizvjesnom izboru pobjedio Marijo Meter. Kako je on u zimskom prijelaznom roku iz Zrinskog otišao u BSK, tražimo mu nasljednika, tražimo onog koji je ostavio najbolji dojam gledajući čitavu sezonu.

Prvi glasovi su iz Pakraca, dijele ih trener Renato Krizmanić i kapetan Adriano Baškiera. Za Hajdukom je jedna dobra sezone, posebno njen proljetni kada su igrali zaista furiozno, vrlo mirno su došli do sigurne zone i ostvarili cilj. Sezonu je na klupi započeo Viktor Trbara, a završio ju je Renato Krizmanić koji je svoje glasove ovako rasporedio:

  1. Danijel Spasić  – 3 boda
  2. Marin Pavlović – 2 boda
  3. Filip Jakovljević – 1 bod

Kapetan i jedan od nositelja igre pakračkog Hajduka Adriano Baškiera glasove je dao sljedećem trojcu:

  1. Marin Pavlović – 3 boda
  2. Danijel Spasić – 2 boda
  3. Filip Jakovljević – 1 bod

Pakrački dvojac se složio oko imena, malo su im izmjenili mjesta pa odmah od starta imamo izjednačenje, Marin Pavlović i Danijel Spasić imaju po 5 bodova, a kapetan Višnjevca je na 2.  Za kraj sezone biramo i najboljeg trenera lige, taj  izbor je u rukama samo trenera, a Krizmanić je svoj glas dao treneru Zrinskog Damiru Išasegiju.

Podijeli
  •  
  •  
  •