/Spačva uvjerljiva protiv Bjelovara VINKOVČANI SU DO SADA ODIGRALI 4 PRIPREMNA SUSRETA
spačva rksp

Spačva uvjerljiva protiv Bjelovara VINKOVČANI SU DO SADA ODIGRALI 4 PRIPREMNA SUSRETA

Tijekom priprema za početak prvenstva u Premijer ligi Hrvatske 23. rujna Rukometni klub Spačva-Vinkovci do sada je odigrao četiri pripremne utakmice ostvarivši po dvije pobjede i poraza.

Sinoć je Spačva u svojoj dvorani Osnovne škole Bartola Kašića u Vinkovačkom Novom Selu visoko s 40:29, poluvrijeme 17:16, pobijedila Rukometni klub Bjelovar, člana Prve hrvatske rukometne lige i najvećeg favorita za ulazak u Premijer ligu. Kako je rekao trener RK Spačva-Vinkovci Josip Mečić bila je to brza i odlična utakmica u kojoj je njegova kompletna momčad odigrala vrlo dobro u drugom dijelu i zasluženo slavila.

Sljedeću pripremnu utakmicu Spačva će odigrat će u svojoj dvorani u Vinkovačkom Novom selu u srijedu 29. kolovoza protiv BiH-a premijer ligaša Gračanice. Početak je u 19 sati.

Foto Spačva

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.