/Na SP-u Bijelo-plave birtije ostala su 32 probrana imena ALJOŠA VOJNOVIĆ SE PROMETNUO U FAVORITA, BRANITELJ NASLOVA MARKO MALENICA ISPAO
bp birtija fb

Na SP-u Bijelo-plave birtije ostala su 32 probrana imena ALJOŠA VOJNOVIĆ SE PROMETNUO U FAVORITA, BRANITELJ NASLOVA MARKO MALENICA ISPAO

Na SP-u Bijelo-plave birtije ulazimo u samu završnicu kako i na pravom SP-u u Rusiji. Od 258 natjecatelja koji su započeli natjecanje brojka se spustila na 32, a nakon polovice utakmica osmine finala u Rusiji brojka će se prepoloviti tako da će nakon druge polovice ostati jednak broj natjecatelja koliko će ostati i momčadi na SP-u u Rusiji.

Od zvučnih imena ostali su Aljoša Vojnović i Mirko Marić dok se branitelj naslova Marko Malenica oprostio od obrane. U prognozama četvrtog kola ponuđena je i opcija igrač koji sudjeluje u zamjeni uz već ustaljene – pogađanje rezultata te igrača koji postižu pogodak i zarađuju žuti karton.

Parovi 4.kola:

Mario Habulinec- Dalibor Kubica
Matej Kokolari – Eugen Šarić
Zvonimir Grgić- Mario Čavlović
Josip Poje- Petar Čuljak
Mirko Vadlja- Leonardo Bijelić
Domagoj Stojčić- Mirko Marić
Vanja Cvitković- Domagoj Đelagić
David Vidaković- Marijan Zagorec
Karlo Radoš- Antonio Stupar
Mario Dopsaj- Kristijan Kurbalić
Branimir Petrašević- Matej Anđelić
Bernard Galić- Božidar Reljac
Bernard Kekelić- Domagoj Ivić
Vedran Molnar- Deni Stojanac
Ivan Ivšan- Aljoša Vojnović
Dražen Cuković- Jurica Strahinjić

Foto BP birtija

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.