/Sloga se vratila u borbu da vrh požeške 2. ŽNL GRANIČAR I DOBROVAC JEDINI BEZ PORAZA
sloga trenkovo

Sloga se vratila u borbu da vrh požeške 2. ŽNL GRANIČAR I DOBROVAC JEDINI BEZ PORAZA

Poprilična gužva na vrhu 2. ŽNL požeško slavonske nakon 4. kola, nakon prošlog vikenda odigranog 5. se još više povećala. Na vrhu je i dalje momčadi iz Bučja, dok su prvi pratitelji postali Sulkovci i Sloga, dok  u drugom redu čekaju Dobrovac i Zagrađe.

Josip Brkić ponovno je bio najbolji igrač Graničara, ovoga puta na gostovanju u Donjoj Obriježi, on je u 12. minuti donio vodstvo gostima iz Bučja, da bi iz kaznenog udarca u 58. minuti  poravnao Marko Giacometti, a od tada je Graničar igrao s igračem manje zbog prigovora, da bi posljednjih 5 minuta igrao i s dvojicom manjka zbog novog isključenja. Sulkovci su propustili priliku domaćom pobjedom preskočiti Graničar, bod je otišao put Dobrovca. Gosti su poveli u prvom poluvremenu zahvaljujući Josipu Lujiću, dok je konačnih 1:1 postavio Ivan Vidmar u nastavku. Sloga je odigrala možda i svoju najbolju  utakmicu sezone i kod kuće bila bolja od Graničara iz Zagrađa. Nakon što su u prvom dijelu mreže mirovale, u nastavku je Marko Drežnjak donio prvu prednost Slogi, a poravnanje gostima donio je Josip Srdarević iz kaznenog udarca. Konačni rezultat u 84. minuti  postavio  je kapetan Sloge Mateo Jozić.

Ako je u vrhu sve veća gužva, na dnu se Slaven polako ali sigurno izdvaja kao glavni kandidat za ispadanje. U Gradcu je gostovao Dinamo koji se uspio vratiti iz minusa od dva pogotka i pobjedom doći u sredinu ljestvice. Marijan Brekalo i Kristijan Marović su na početku prvog i drugog poluvremena donijeli lijepu prednost Slavenu, činilo se da idu prema prvoj pobjedi, ali se kasnije ispostavilo da ništa od toga. Pad u posljednjih pola sata kao posljedica ne treniranja skupo ih je stajala, Andrišek i Adžić su poravnali, Jakić donio prednost iz  kaznenog udarca, a do kraja se Milan Adžić s još dva pogotka pretvorio u junaka gostiju iz Rajsavca. Hrvatski dragovoljac se našao u neugodnoj situaciji, nakon 4 kola imali su samo 2 boda, upalili su se alarmi i protiv Parasana se jednostavno moralo slaviti. I na pravi način je momčad reagirala, sve je bilo odlučeno u prvom poluvremenu, dva puta je pogodio Nikolić a po jednom Skeledžija i Anđal, dok je u drugom dijelu PavoNikolić još tri puta matirao izrešetanog Domagoja Mandića i postavio velikih 7:0.

1 žnl

SLAVEN – DINAMO 2:5

SLOGA – GRANIČAR Z. 2:1

SULKOVCI – DOBROVAC  1:1

CROATIA – GRANIČAR B. 1:1

H. DRAGOVOLJAC – PARASAN 7:0

Podijeli
  •  
  •  
  •