/Slavonke osvojile i Kup u dresu Mladosti POTPUNA DOMINACIJA ZAGREBAČKE EKIPE OVE SEZONE
antonia volmut katarina pavičić

Slavonke osvojile i Kup u dresu Mladosti POTPUNA DOMINACIJA ZAGREBAČKE EKIPE OVE SEZONE

Odbojkašice zagrebačke Mladosti nakon prvenstva okitile su se i titulom pobjednica Kupa Ružice Meglaj Rimac. Nakon što su prvenstvo osvojile vrlo uvjerljivo, za kup su se morale jako pomučiti, Rijeka je pružila sjajan otpor, ali na kraju je ipak presudila kvaliteta Mladosti kojoj svakako uvelike pridonose i četiri Slavonke.

HAOK MLADOST – HAOK RIJEKA CO 3:2 (19:25,25:20,25:22,19:25,15:12)

Drugu godinu za redom osvojile smo sve što se može osvojit u Hrvatskoj odbojkaškoj ligi. Nekima se čini da je sve išlo glatko, ali naravno i mi imamo uspona i padova. Najvažnije da smo iz svake utakmice izvukli pobjedu i sami sebi dokazali da smo dorasli ovim izazovima. Puno je tu rada, truda i odricanja. Na kraju sve se to isplati jer živimo za tu titulu, koju smo zaista zaslužili. Sad na odmor, dosta smo potrošene pa se vraćamo starim ritualima – za Sportalo je rekla hrvatska reprezentativka Antonia Volmut.

Četiri slavonska asa u žutom dresu Mladosti su Antonia Volmut, Dinka Kulić, Katarina Pavićić i Mika Grbavica. Kada već nemamo priliku okupiti ih u jednom od slavonskih prvoligaša, barem uživamo u njihovim sjajnim nastupima i naslovima u dresu Mladosti. Naravno da se nadamo u budućnosti financijski dovoljno moćnom klubu u Slavoniji koji bi okupio sve najbolje i sasvim sigurno bio u igri za naslov prvaka. No, do tada čestitke mladostašicama!

Podijeli
  •  
  •  
  •