/Slavonija u samo dva kola prokockala ogromnu prednost SKUPINA B OSJEČKE 2. ŽNL
vitez 92 slavonija

Slavonija u samo dva kola prokockala ogromnu prednost SKUPINA B OSJEČKE 2. ŽNL

Nogometaši Slavonije iz Ivanovca su prvak Skupine B 2. ŽNL Nogometnog središta Osijek, to je svakako razlog za zadovoljstvo u ovom ambicioznom klubu, no dojam sjajne jeseni pokvarili su u samo dva kola. Od ogromne prednosti pred konkurentima, potpune dominacije i sjajne priče, u 180 minuta su to definitivno narušili.

Nakon što su preko tjedna u nastavku zbog nevremena prekinute utakmice protiv LIV-a doživjeli još jedno nevrijeme, odnosno potop, i za vikend su stradali na gostovanju u Antunovcu i tako bitno narušili sjajan dojam koji su ostavljali tokom čitave polusezone. Jasno da je došlo do opuštanja, jasno i da je Vitez vrlo kvalitetna momčad, ali prvaci si ovakav kraj sezone nisu smjeli dozvoliti. Za njih je jesen gotova, u posljednjem kolu su slobodni. Vitez je na svom stadionu pokazao da nije zaboravio igrati nogomet, slavili su 3:1 pobjedu i otvorili si mogućnost da novim slavljem u derbiju u posljednjem kolu dođu na minimalno 3. mjesto. Četvorka koja će u proljeće u borbu za naslov sa četvorkom iz skupine A je poznata, poznato je i da će Slavonija tamo kao prvak, a koliko će tko prenjeti bodova iz preostale trojke saznati će se u subotu i nedjelju. Sloga bi se tu najviše mogla okoristiti, oni igraju na svom terenu protiv Čepina II, a uz svoju pobjedu i bilo kakav rezultat osim slavlja Klasa eto ih na 2. mjestu.

Liv i Klas su odigrali fenomenalnu utakmicu u Vladislavcima. Gosti su poveli 1:0, pa domaćin pobjegao na 3:1, no onda Klas pravi veliki preokret i slavi 5:3 u pravom festivalu nogometa! Druga momčad Čepina bila je uvjerljiva protiv Golea koji je i dalje bez boda. U Vuki je Laslovo upisalo 2:1 pobjedu pa je mlada momčad iz Čepina preskočila Šubić na ljestvici.  BSK je na domaćem terenu upisao svoju 4 pobjedu sezone, slavili su rezultatom 2:0 protiv Gibarca i tako iz dvoboja izjednačenih na ljestvici došli do prednosti pred završni čin jesenske polusezone.

Čepin : NK Čepin II NK Goleo 4 : 0

Vuka : NK Šubić NK Laslovo ’91 1 : 2

Beketinci : NK BSK (Bek.) NK Gibarac ’95 2 : 0

Vladislavci : NK LIV 1949 NK Klas 3 : 5

Antunovac : NK Vitez ’92 NK Slavonija 3 : 1

osijek b

Parovi 11. kola:

Čepin :           NK Klas                 NK Vitez ’92 (Subota)

Čokadinci :    NK Gibarac ’95      NK LIV 1949

Laslovo :        NK Laslovo ’91      NK BSK

Dopsin :         NK Goleo               NK Šubić

Ernestinovo : NK Sloga                NK Čepin II

Podijeli
  •  
  •  
  •