/Slavonci briljiraju u Croatiji Bietigheim, Zvonimir Živić zabio 4 gola za naslov KUP JE SLETIO U VITRINE CROATIJE, A I IGRI JE PLASMAN U LANDESLIGU
hrvati stuttgart

Slavonci briljiraju u Croatiji Bietigheim, Zvonimir Živić zabio 4 gola za naslov KUP JE SLETIO U VITRINE CROATIJE, A I IGRI JE PLASMAN U LANDESLIGU

Croatia Bietigheim je osvojila pehar namijenjen pobjedniku županijskog kupa, a u redovima hrvatskog kluba briljirali su Slavonci među kojima se najviše istaknuo fantastični Zvonimir Živić koji je postigao četiri od ukupno pet pogodaka Croatije.

Finale je odigrano u Kornwestheimu, a suparnik našim igračima su bili igrači momčadi SV Leonberg iz Eltingena. Croatia je na kraju stigla do uvjerljive pobjede od 5:2. Ovo je doista sezona snova za momčad Hrvata u dijaspori jer osim osvojenog kupa igraju relegaciju za Landesligu.

rakitić ivan trepšić

Osim fantastičnog Zvonimira od Slavonaca je tu i Adam Živić te Krešimir Trepšić, diljem Slavonije dobro poznata nogometna imena koja i u Njemačkoj ostavljaju dubok trag pronoseći ime Sikirevaca, Slavonije i Hrvatske u najboljem svjetlu.

Foto Hrvati Stuttgart, čitatelj

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.