/Slavija i Zrinski remizirali u Pleternici SLAVIJA - ZRINSKI (J) 1:1 (1:0)
slavija zrinski jurjevac

Slavija i Zrinski remizirali u Pleternici SLAVIJA - ZRINSKI (J) 1:1 (1:0)

Slavija i Zrinski remizirali u Pleternici.

Pleternica, stadion Sajmište, gledatelja 50, sudac Novinc, pomoćnici Pavličević i Veletić

SLAVIJA – ZRINSKI 1:1 (1:0)

Strijelci: 1:0 V.Ančurovski (20), 1:1 Saborčić (76)

Slavija: Karlić, Peharda, Jakovljević, Bojić, Gomerčić, Mikić, Šubara, Ognjenčić, V.Ančurovski, R.Bognar, Solić, još su igrali: Petković, Bajić, M.Martinović, Itrak, Starčević, Dorić, Hel

Trener: Dalibor Bognar

Zrinski: Čolić, Majdiš, Meter, Fehir, Bujdo, Bešlić, Knežević, Galić, Štefančić, Ivić, Bagarić, još su igrali: Kovačić, Saborčić, Mihaljević, Lukačević, Simić, Živković, Lučić, Krstanović, Getoš

Trener: Damir Lelas

Slavija i Zrinski su odigrali prijateljsku, pripremnu utakmicu na pomoćnom terenu u Pleternici. Noge su teške na početku priprema, ali unatoč tome prikazana je dobra i borbena utakmica s dosta prigoda. Zrinski se predstavio kao vrlo dobra momčad predvođena iskusnim i pouzdanim Fehirom te vrlo pokretljivim napadačima koji su imali nekoliko odličnih prigoda koje su vratari Slavije spriječili.

Povela je Slavija nakon odlično izvedenog kontranapada kada je Mikić pretrčao više od polovice igralište te nesebično asistirao Vinku Ančurovskom kojemu nije bilo teško pogoditi u praznu mrežu. Nakon obavljenih izmjena s obje strane izjednačio je Zrinski kada se nakon gužve u kaznenom prostoru najbolje reagirao Saborčić i ugurao loptu u nebranjenu mrežu.

Slaviji je ovo prva utakmica i praktično prvi izlazak na travnati teren nakon dugog perioda snijegom prekrivenih terena.

Podijeli
  •  
  •  
  •