/Slavija remijem protiv Mladosti propustila prigodu zasjesti na vrh Treće HNL istok SLAVIJA - MLADOST ŽDRALOVI 2:2 (0:2)
DSCN8981

Slavija remijem protiv Mladosti propustila prigodu zasjesti na vrh Treće HNL istok SLAVIJA - MLADOST ŽDRALOVI 2:2 (0:2)

Zanimljivu utakmicu sa četiri pogotka vidjeli su gledatelji u Pleternici, po dva su završila u svakoj mreži, a po dva su viđena u svakom poluvremenu.

Pleternica, stadion SZ Šivo, gledatelja 150, sudac  Matasović (Đakovo)

Slavija-mladost 2:2

Strijelci: 0:1 Pleić (13), 0:2 Vrbanić (24), 1:2 Mikić (52), 2:2 Mikić (82)

Slavija: Blašković 6,5, Kvaternik 6,5, Šubara 6,5, Mikić 7,5, V.Ančurovski 6,5, Martinović 7, M.Peharda 7, I.Peharda 6,5, Solić 6,5, Abramović 6,5, Jakovljević 6,5 (46.H.Ančurovski 6,5)

Trener: Dalibor Bognar 6,5

Mladost: Srbljanović 7, Markuz 6 (86.Vučak), Ružičić 6 (68.Buzuk), Pleić 6,5, I.Bošnjak 6, Grgić 6, Vrbanić 7, Sučić 6,5, Trupac 6,5,M. Bošnjak 6,5, Renić 6

Trener: Nikola Papac 6,5

Žuti kartoni: V.Ančurovski (Slavija), Sučić, Renić, Pleić, I.Bošnjak, Buzuk

Igrač utakmice: Leo Mikić (Slavija)

Dobr ulazak u utakmicu Slavija nije pretvorila u vodstvo propustivši nekoliko prigoda u prvih petnestak minuta nego su iz jedne kontre poveli gosti kada je u 14.minuti odličan ubačaj s desne strane Mateja Bošnjaka na bližu vratnicu iskoristio Pleić koji je bio najbrži i poslao loptu u prvi ugao Blaškovićevih vratiju. Slavija traži izjednačenje, ali gosti opet nakon kontre postižu pogodak. Ovoga puta ubačaj s lijeve strane kojega je uputio Pleić koristi Vrbanić te prekrasnim volej udarcem sprema loptu u kontra kut nemoćnog Blaškovića. Pokušavala je Slavija smanjiti vodstvo no nije bilo izrazitih prigoda izuzev udarca V.Ančurovskog s ruba kaznenog prostora kojega je gostujući vratar ukrotio.

U drugom dijelu gledali smo neku novu Slaviju, probuđenu i goropadnu kakvu smo ju i navikli vidjeti. Dobar ulazak u nastavak okrunjen je pogotkom Lea Mikića koji se našao sam pred Srbljanovićem te ga mirno zaobišao i poslao loptu u nebranjenu mrežu. Gosti su se orjentirali na čuvanje vodstva, a najbliži izjednačenju domaći su bili kada je udarac Mateja Peharde odsjeo na gredi te se lopta odbila na gol liniju i izašla van vratiju. Ipak su Pleterničani došli do izjednačenja nakon prekrasne akcije čiji je začetnik bio Šubara proigravši Ivana Pehardu na desnu stranu, uslijedio je prizemni ubačaj na kojega je natrčao Mikić i uputio udarac koji završava na gredi, ali se lopta ovoga puta odbija unutar vratiju za izjednačenje i konačan rezultat ove zanimljive utakmice.

 

Podijeli
  •  
  •  
  •