/Škola košarke Plamen Požega OSIM KOŠARKE UČE I ENGLESKI JEZIK
50902141_2374663969429756_5776426182111133696_n

Škola košarke Plamen Požega OSIM KOŠARKE UČE I ENGLESKI JEZIK

Škola košarke Plamen Požega nastavlja sa radom u istim terminima ponedjeljkom, srijedom i petkom u 9h i 15h u Športskoj dvorani Tomislav Pirc. Uz trenera Vladimira Englmana i trenericu Lanu Leskovar pridružit će se asistentice iz košarkaškog kluba Plamen Požega Laura Bašić, Brittney Dunbar i Mariah Smelser.

Uvode i novitete srijedom u prijepodnevnom i poslijepodnevnom terminu asistentice će biti Brittny Dunbar i Mariah Smelser, amerikanke koje igraju u ženskom košarkaškom klubu Plamen Požega. Treninzi će se održavati na engleskom jeziku. Time želimo svim polaznicama škole košarke uz razvijanje košarkaških vještina omogućiti aktivno učenje i korištenje engleski jezik. Kao što znamo to je jedan od najraširenijih jezika koje koristimo diljem svijeta, a polaznice će imati priliku ga koristiti i izvannastavnih programa što će ih osloboditi straha u komunikaciji s drugim ljudima na stranom jeziku u ovom slučaju engleskom jeziku. – pozvao je trener Plamenih Vladimir Englman.

Ovim putem pozivaju sve djevojčice koje se još nisu priključile školi košarke da učine to što prije. Upisuju nove članice od 2005 godišta i mlađe. Upisati se možete u gore navedenim terminima ponedjeljkom, srijedom i petkom, a više informacija možete dobiti od asistentice Laure Bašić na broj mobitela 095/353-8575 te na klupskoj facebook stranici Žkk Plamen Požega.

Podijeli
  •  
  •  
  •