/Sjajne odbojkašice u finalu Zlatne lige! VRLO DOBRA PREDSTAVA PROTIV ŠPANJOLSKE
FB_IMG_1561145086342

Sjajne odbojkašice u finalu Zlatne lige! VRLO DOBRA PREDSTAVA PROTIV ŠPANJOLSKE

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija napravila je još jedan veliki rezultat. Nakon što su proteklog ljeta osvojile Mediteranske igre, sada su stigle na korak od zlata u Zlatnoj ligi!

Iako uvijek postoji prostor za napredak, a kod Hrvatica je on čak vrlo značajan, ova ekipa može puno bolje igrački gledano, bila je to vrlo dobra partija naših obojkašica. Uostalom, same su prema sebi vrlo kritične, osjete da mogu bolje i to je zaista ohrabrujuća Španjolska je bila ozbiljan protivnik, sva četiri seta su bila izjednačenja, ali stalno je tu bio dojam da naše mogu dodati gas kada treba, i uglavnom je tako i bilo!

HRVATSKA – ŠPANJOLSKA 3:1
(25:21, 25:22, 23:25, 25:20)

Pobjedivši Španjolsku 3:1 plasirali smo se u finale Zlatne europske lige. Pred našom publikom u Varaždinskoj areni bilo je neopisivo lijepo igrati. Španjolska reprezentacija pružila nam je dobar otpor ali mi smo pokazale da nam je ipak mjesto u finalu. Sutra igramo protiv Česke i idemo punom snagom prema pobjedi. Ovim putem pozivam navijače da nas podrže u što većem broju i sa nama se bore za zlato. Hvala svima koji su došli danas na utakmicu, navijali i borili se s nama, sutra dajemo 200% na terenu za sve ljude koji su uz nas, naše najbliže i Lijepu našu – poručila je još jednom odlična Nikolina Božičević.

Podijeli
  •  
  •  
  •