/Sjajna Donna ne staje OSJEČANKA U OSMINI FINALA WIMBLEDONA
donna vekić

Sjajna Donna ne staje OSJEČANKA U OSMINI FINALA WIMBLEDONA

U sjajnoj je formi Donna Vekić na najvećem svjetskom turniru, sjajnom, dominantnom igrom stigla je do osmine finala Wimbledona. Nakon što su svi Hrvati i Hrvatice ispali s pojedinačnog turnira, Donna je jedina uzdanica hrvatskog tenisa u drugom tjednu.

Jako sam sretna, prvi puta četvrto kolo, drugi tjedan Grand Slam turnira, nadam se da mogu tako dalje i nastaviti, izjavila je u razgovoru za HRT hrvatska tenisačica Donna Vekić nakon pobjede od 7:6, 6:1 nad Belgijkom Yaninom Wickmayer i plasmana u osminu finala Wimbledona.

Vekić svladala Wickmayer i ušla u drugi tjedan Wimbledona

Zbog nekog razloga nisam bila nervozna danas, bila sam vrlo mirna. Ona je igrala jako čudan tenis, nisam se uspjela prilagoditi na početku, trebao mi je skoro cijeli set da se prilagodim na njenu igru. Bila sam malo izgubljena na početku, ali sva sreća da sam dobro servirala i uspjela održati svoj servis, rekla je Vekić.

Drugi set bio je gotovo besprijekoran…

Stvarno sam sretna što sam uspjela zadržati nivo, zapravo ne zadržati već ga dizati. Servis je bio jako dobar danas
, izjavila je Osječanka.

Igram dobar tenis, napravila sam rezultat karijere na Grand Slamu, želim ostati smirena, malo se odmoriti preko vikenda, ipak imam dva dana odmora, i onda se pripremiti za ponedjeljak, rekla je Vekić za HRT.hr

Podijeli
  •  
  •  
  •