/Sjajna atmosfera na otvorenom treningu Vatrenih VIŠE OD 2500 FANOVA NA TRENINGU SREBRNIH
rujevica

Sjajna atmosfera na otvorenom treningu Vatrenih VIŠE OD 2500 FANOVA NA TRENINGU SREBRNIH

Dva dana uoči sraza s Engleskom u Ligi nacija, na riječkoj Rujevici održan je otvoreni trening Vatrenih, uz odličan navijački odaziv.

Hrvatska nogometna reprezentacija, predvođena izbornikom Zlatkom Dalićem i kapetanom, najboljim igračem svijeta Lukom Modrićem, odradila je na Rujevici otvoreni trening pred više od 2.500 gledatelja.

Ispunjena zapadna tribina pozdravila je “srebrne” velikim pljeskom i ovacijama, te im je tako u srijedu u Rijeci – kao i u utorak u Bjelovaru – još jednom zahvaljeno na prekrasnom ljetu u Rusiji.

Hrvatski nogometni savez i ovim putem zahvaljuje svim navijačima na dolasku na riječki stadion i na priređenoj sjajnoj atmosferi u kojoj su aktualni doprvaci svijeta mogli istinski uživati.

“Uvijek je lijepo imati navijačku podršku, ali nažalost nećemo je moći imati za dva dana protiv Engleske. Donekle smo i navikli, igrali smo već nekoliko utakmica pred praznim tribinama. Uvijek nam je dobrodošao 12. igrač koji nas gura naprijed, pogotovo s obzirom na to kakvu podršku znamo imati, ali i ovako moramo dati sve od sebe” – izjavio je Josip Pivarić.

Podijeli
  •  
  •  
  •