/Široki Brijeg osvojio 19. Međunarodni memorijalni nogometni turnir kadeta “Tomislav Bošnjak” OSIM EKIPNE I DVIJE POJEDINAČNE NAGRADE OTIŠLE SU U ŠIROKI BRIJEG
široki brijeg kadeti fb

Široki Brijeg osvojio 19. Međunarodni memorijalni nogometni turnir kadeta “Tomislav Bošnjak” OSIM EKIPNE I DVIJE POJEDINAČNE NAGRADE OTIŠLE SU U ŠIROKI BRIJEG

Široki Brijeg osvojio 19. Međunarodni memorijalni nogometni turnir kadeta “Tomislav Bošnjak”.

U organizaciji škole nogometa „Tomislav Bošnjak“ i HNK „Fruškogorac“ jučer je održan 19. Međunarodni memorijalni nogometni turnir kadeta „Tomislav Bošnjak“. Program turnira započeo je u jutarnjim satima polaganjem vijenaca na grob poginulog hrvatskog branitelja i sportaša Tomislava Bošnjaka, nakon čega je u 9,00 sati uslijedilo svečano otvaranje turnira.
Na turniru je nastupilo ukupno 6 ekipa NK Osijek, HNK Vukovar 91, NK Slaven Belupo, NK Široki Brijeg, HNK Cibalia i HNK Fruškogorac, koje su se natjecale u dvije grupe. U grupi A u Iloku 10,00 sati igrali su NK Osijek – HNK Vukovar 91 1:0, dok su u Šarengradu u grupi B u 10,00 sati igrali NK Slaven Belupo – HNK Cibalia 1:2, nakon toga NK Široki Brijeg – HNK Vukovar 91 3:0, HNK Cibalia – HNK Fruškogorac 1:2, te NK Osijek – NK Široki Brijeg 0:0 i NK Slaven Belupo – HNK Fruškogorac 3:0.
Nakon utakmica po grupama u 18,00 sati odigrana je utakmica za 3. mjesto NK Osijek – HNK Cibalia 2:0, a iza toga i finalna utakmica u kojoj je slavio NK Široki Brijeg koji je pobijedio NK Slaven Belupo 3:0, te tako osvojio turnir. U večernjim satima uslijedila je dodjela priznanja najboljim ekipama i pojedincima.
Poredak:
1. mjesto NK Široki Brijeg
2. mjesto NK Slaven Belupo
3. mjesto NK Osijek.
Pehare za 1. i 2. mjesto uručila je gradonačelnica Grada Iloka Marina Budimir, za 3. mjesto i Fair play predsjednik škole nogometa Vilim Čuljak, a pojedinačne nagrade instruktor HNS-a iz županijskog nogometnog saveza Goran Meštrović.
Pojedinačne nagrade:
Najbolji golman  Matej Perković (Široki B.)
Najbolji strijelac Ivan Cimerman (Slaven B.)
Najbolji igrač turnira Domagoj Marušić (Široki B.)
Nagrada Fair play dodijeljena je ekipi HNK Fruškogorac.
Foto FB

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno prvotimac NK Kutjevo, člana 1. ŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.