Široki Brijeg osvojio 19. Međunarodni memorijalni nogometni turnir kadeta “Tomislav Bošnjak” OSIM EKIPNE I DVIJE POJEDINAČNE NAGRADE OTIŠLE SU U ŠIROKI BRIJEG

Široki Brijeg osvojio 19. Međunarodni memorijalni nogometni turnir kadeta “Tomislav Bošnjak”.

U organizaciji škole nogometa „Tomislav Bošnjak“ i HNK „Fruškogorac“ jučer je održan 19. Međunarodni memorijalni nogometni turnir kadeta „Tomislav Bošnjak“. Program turnira započeo je u jutarnjim satima polaganjem vijenaca na grob poginulog hrvatskog branitelja i sportaša Tomislava Bošnjaka, nakon čega je u 9,00 sati uslijedilo svečano otvaranje turnira.
Na turniru je nastupilo ukupno 6 ekipa NK Osijek, HNK Vukovar 91, NK Slaven Belupo, NK Široki Brijeg, HNK Cibalia i HNK Fruškogorac, koje su se natjecale u dvije grupe. U grupi A u Iloku 10,00 sati igrali su NK Osijek – HNK Vukovar 91 1:0, dok su u Šarengradu u grupi B u 10,00 sati igrali NK Slaven Belupo – HNK Cibalia 1:2, nakon toga NK Široki Brijeg – HNK Vukovar 91 3:0, HNK Cibalia – HNK Fruškogorac 1:2, te NK Osijek – NK Široki Brijeg 0:0 i NK Slaven Belupo – HNK Fruškogorac 3:0.
Nakon utakmica po grupama u 18,00 sati odigrana je utakmica za 3. mjesto NK Osijek – HNK Cibalia 2:0, a iza toga i finalna utakmica u kojoj je slavio NK Široki Brijeg koji je pobijedio NK Slaven Belupo 3:0, te tako osvojio turnir. U večernjim satima uslijedila je dodjela priznanja najboljim ekipama i pojedincima.
Poredak:
1. mjesto NK Široki Brijeg
2. mjesto NK Slaven Belupo
3. mjesto NK Osijek.
Pehare za 1. i 2. mjesto uručila je gradonačelnica Grada Iloka Marina Budimir, za 3. mjesto i Fair play predsjednik škole nogometa Vilim Čuljak, a pojedinačne nagrade instruktor HNS-a iz županijskog nogometnog saveza Goran Meštrović.
Pojedinačne nagrade:
Najbolji golman  Matej Perković (Široki B.)
Najbolji strijelac Ivan Cimerman (Slaven B.)
Najbolji igrač turnira Domagoj Marušić (Široki B.)
Nagrada Fair play dodijeljena je ekipi HNK Fruškogorac.
Foto FB

 

Facebook komentari
Podijeli
  •  
  •  
  •