/Silvestrovo je bilo rezervirano za Mirkove dvoboje NAŠ FENOMENALNI BORAC NERIJETKO JE IMAO MEČEVE UPRAVO NA ZADNJI DAN KALENDARSKE GODINE
mirko filipović

Silvestrovo je bilo rezervirano za Mirkove dvoboje NAŠ FENOMENALNI BORAC NERIJETKO JE IMAO MEČEVE UPRAVO NA ZADNJI DAN KALENDARSKE GODINE

Silvestrovo je rezervirano za Mirkove dvoboje.

Manjak sportskih događanja na zadnji kalendarski dan godine nerijetko je svojim borbama upotpunjavao naš nevjerojatni i neuništivi borac Mirko Filipović.

Pamtimo tako ne tako davan meč 2012.godine protiv Shinichija Suzukawe, koji se nikad dotad nije borio u MMA-u. Naš prekaljeni borac riješio je pitanje pobjednika dok gledatelji koji su malo kasnili na meč nisu niti sjeli na svoja mjesta. Gorostasni Japanac pokazao se ipak kao osrednji sparing partner i nedorastao borac za slavonskog asa koji je unutar minute polugom riješio stvar nakon što ga je Suzakawa malo naljutio guravši mu prste u oči.

Bilo je tu i poraza, protiv Marka Hunta 2005.godine nakon lavovske borbe od dvadesetak minuta, odlukom sudaca pobjeda je ipak dodijeljena protivničkom borcu.

Isto je ponovio i na ovo Silvestrovo 2016. kada je u ekspresnom meču polufinala slavio za finale i odličan ulazak u novu 2017.godinu.

Foto Wikipedija

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.