/S radom počeo sportski portal djakovo-sport.com LJUBITELJI SPORTA ĐAKOVŠTINE I DALJE ĆE MOĆI PRATITI SVE DOGAĐAJE IZ PERA VRIJEDNOG MIRE ŠOLE
šola portal ss

S radom počeo sportski portal djakovo-sport.com LJUBITELJI SPORTA ĐAKOVŠTINE I DALJE ĆE MOĆI PRATITI SVE DOGAĐAJE IZ PERA VRIJEDNOG MIRE ŠOLE

Svi ljubitelji sporta Đakovštine, ali i čitave regije i dalje će biti odlično informirani jer je s radom započeo novi sportski portal koji će redovno donositi najbitnije vijesti iz svijeta sporta Grada Đakova i njegove okolice.

Vrijedni sportski entuzijast Miro Šola i dalje će nas pravovremeno informirati o nogometu, rukometu, odbojci, košarci, kuglanju, šahu…Sve vijesti pratite na adresi www.djakovo-sport.com.

Svojim vjernim čitateljima obratio se urednik portala Miro Šola:

Krećem u avanturu koja se zove privatno novinarstvo jer su me okolnosti tome natjerale. Naime, sportskim novinarstvom bavim se već punih 25 godina (moji počeci bili su 1993. godine u novoosnovanim Đakovačkim novinama) zatim preko Đakovačkog glasnika, Đakovačkih novina, Radio Đakova i do Sportskoga infa u okviru službene stranice Grada Đakova. Sportski info nastao je zahvaljujući potpori tadašnjega gradonačelnika Zorana Vinkovića i njegovoga zamjenika Mirka Ćurića koji su otvaranjem Infa stvorili jedini medijski prostor za praćenje đakovačkoga sporta. Nakon trogodišnjega rada, 31. prosinca 2017. godine završio sam svoju misiju kao gradski sportski novinar (ne svojom voljom) ponosan jer je tekstove Sportskoga infa u tri godine otvorilo 332.000 ljudi. Ovih petnaestak dana iskoristio za pokretanje osobne internetske stranice koja će i dalje pratiti sva sportska događanja na području Đakova i Đakovštine. I to je doprinos mome gradu i moj prilog razvoju sporta na ovim prostorima. Moje pero uvijek će biti usmjereno prema interesu sportskih klubova i Grada Đakova jer mislim da je naš grad oduvijek bio sportski grad koji je stvarao vrhunske sportaše i sportske radnike.

 

 

Podijeli
  •  
  •  
  •