/Rotim i sljedeće sezone u Kuzmici NAJBOLJI IGRAČ POŽEŠKE 1. ŽNL
buk tim osvježenje0005

Rotim i sljedeće sezone u Kuzmici NAJBOLJI IGRAČ POŽEŠKE 1. ŽNL

Jučer smo završili s našim izborom najboljeg igrača lige, a na kraju prilično uvjerljivo slavio je ofenzivni veznjak Tim osvježenja Luka Rotim. On je u konačnici za velikih 13 bodova pobjegao Miletu Paveliću, pa iako nije osvojio naslov prvaka svojim igrama, posebno u derbijima s Požegom i Kutjevom Luka je apsolutno zaslužio ovu nagradu.

Hvala svima koji su glasali za mene. Iskreno nisam se ovome nadao ali šta je tu je. Želio bih čestitati Kutjevu za ulazak u MŽNL, te im želim svu sreću tamo. Također želim čestitati Kaptolu na zasluženom naslovu prvaka. Ljudi su napravili nešto što se rijetko viđa u županijskoj ligi, a glavna inspiracija im je sigurno iskusni Krešo Poleti, kojemu također želim čestitati na tituli najboljeg trenera. Kaptol osim najboljeg trenera ima i odlične igrače, a posebno želim pohvaliti svog prvog pratitelja Milu Pavelića, koji i u četvrtom desetljeću pokazuje kakva je klasa. Bravo Mile – rekao nam je Luka.

Kako bi ocjenio proteklu sezonu Tim osvježenja?

S obzirom da smo u proljetni dio sezone ušli uglavnom ne spremni rekao bih da je bila odlična. Većina nas u Kuzmici zbog privatnih i poslovnih obaveza nije uspjela proći pripreme, pa smo u polusezonu uglavnom ušli poluspremni. I bez obzira na to odigrali odlično protiv svih velikih protivnika. U prvom djelu sezone gostovanja su nam bila prepreka, dok smo u drugom to popravili, no na kraju onih drugih 45 minuta u Kaptolu su izgleda okončali našu sudbinu. Mi smo se krpali, skupljali i na kraju odigrali odličnu sezonu. Čestitam svim mojim suigračima na zalaganju i radujem se igranju u iducoj sezoni s njima.

Već ovim odogovorom Luka je dao odgovor mnogima. Njegovo ime se vrti u mnogim kombinacijama kod klubova iz višeg ranga, u svojim redovima rado bi ga vidjeli i Slavonija i Slavija, ali i Kutjevo, no na njihovu žalost Luka ostaje u Kuzmici.

Vjerujem da ćemo i sljedeće sezone biti u borbi za naslov, i uz malo sreće donijeti peti naslov našim navijačima.

Za kraj smo se malo poigrali pa Luki dali zadatak da on izabere svoju trojku najboljih igrača lige po njegovom ukusu.

A joooj.. Stvarno je puno odličnih igrača u ligi za koje bi se mogao odlučiti ali evo, Tomislav Žuljević, Bruno Golić i Antonio Novinc. Ne želim ih rangirati nego samo nabrojati – zaključio je novoselački čarobnjak.

Podijeli
  •  
  •  
  •