/Robert Špehar i njegov pomoćnik Antun Labak nastavljaju svoj posao NK MARSONIA ODRŽALA IZVJEŠTAJNU SKUPŠTINU
Marsa - domjenak 7

Robert Špehar i njegov pomoćnik Antun Labak nastavljaju svoj posao NK MARSONIA ODRŽALA IZVJEŠTAJNU SKUPŠTINU

U Nogometnom klubu Marsoniji održali su Izvještajnu skupštinu na kojoj je predsjednik kluba Dubravko Galović podnio izvješće o radu u protekloj 2017. godini te je iznio planove što će se sve raditi u Novoj 2018. godini. Govorio je o i financijama te je jedinstveni zaključak skupštine cilj koji je postavljen u tekućem prvenstvu, a to je plasman u Drugu ligu.                                                    

Na Izvještajnoj skupštini Marsonije sve je bilo u svečanom tonu. Jednoglasno su usvojena izvješća o radu i financijama koja je podnio predsjednik kluba Dubravko Galović. Potvrđeno je da su predstavnici u Skupštini ŽNS-a iz Marsonije po novom sada 2 člana i to Petar Bašić i Veselko Grgić. Istaknuto je da klub u svim pravcima polako jača iz godinu u godinu te su s ostvarenim u 2017. godini zadovoljni. Naravno da je pred njima u ovoj Novoj 2018. godini puno zahtjeva i ciljeva koje žele ostvariti.

U 2018. godini u  Marsoniji planiraju da će im ukupni budžet biti 1.930.000 kuna. Priželjkuju bolju suradnju s gradom koji im za sada pokriva sve režije osim vode, dok im rješavaju sve oko Škole nogometa. Klub je poslao službeni zahtjev i zamolbu za sastankom u Gradsku upravu, međutim, odgovor još nisu dobili. Naime, grad u ovoj godini počinje s izgradnjom istočne tribine te u klubu žele znati koje planove ima gradonačelnik s uređenjem novog stadiona. Na izvještajnoj skupštini predsjednik Marsonije Dubravko Galović potvrdio je da je s trenerom Špeharom i njegovim pomoćnikom Labakom dogovorena suradnja te oni nastavljaju svoj posao koji su jako dobro odradili u posljednja 4. kola u prvom dijelu prvenstva.

U ovoj godini počet će izgradnja terena s umjetnom travom u suradnji s HNS-om i Gradom Slavonskim Brodom. Klub će se pripremati za licenciranje stadiona kako bi u ovom prvenstvu ako ostvare rezultatski plasman u Drugu ligu u njoj mogli i igrati, a za to će im trebati svi potrebni uvjeti. Osim plasmana prve ekipe u Drugu ligu, istaknuto je da je želja kluba igranje u finalu Županijskog Kupa čije se finale ove godine igra u Oriovcu. Također je plan da se kadeti i stariji pioniri plasiraju u Prvu ligu mladeži. Rečeno je da će se više u rad kluba uključiti i Ivica Olić koji je već obavio nekoliko sastanaka s gradonačelnikom i predsjednikom Marsonije.

Klub je ovih dana potpisao ugovor s dobavljačem sportske opreme Jako, dok će ovih dana izaći i novi super moderni kalendar kakvog u povijesti Marsonia još nikada nije imala. Trener Špehar najavio je da će pripreme početi u srijedu 17. siječnja, dok u klubu smatraju da će im 30 bodova koje planiraju osvojiti u drugom dijelu sezone biti dovoljno za plasman u viši rang natjecanja.

Nakon Izvještajne skupštine održan je Novogodišnji domjenak i zajedničko druženje na kojem su bili i grači uz sve članove skupštine, dok je nazočan bio i jedan od većih sponzora kluba saborski zastupnik Pero Ćosić.

Josip Šebalj

Podijeli
  •  
  •  
  •