/Reprezentatici regije u finalu nakon slavlja nad dalmatinskom regijom JUNAK JE BIO JOSIP HERCEG OBRANIVŠI PENAL SUPARNIČKOJ MOMČADI
35151233_1299834440151196_3536767218769461248_n

Reprezentatici regije u finalu nakon slavlja nad dalmatinskom regijom JUNAK JE BIO JOSIP HERCEG OBRANIVŠI PENAL SUPARNIČKOJ MOMČADI

Reprezentativci regije pod vodstvom izbornika Roberta Špehara te trenera Ivice Radoša, Igora Tota i Krešimira Brkića odlično su odradili polufinalni susret protiv regije Dalmacije te nakon penala prošli u finale amaterskog prvenstva Hrvatske.
Dalmatinska selekcija je imala posjed i  terensku inicijativu, ali bez konkretne prilike, a naši igrači su dobrim visokim presingom tjerali suparnika na greške i stvorili nekoliko izrazitih prigoda.
Imali su igrači Roberta Špehara čak i penal koji je iznudio Bundavica, a isti ga je i pucao, no vratar je obranio, Bundavica je opet pucao no nije uspio zabiti niti nakon drugog pokušaja.
Do kraja prvoga dijela Dalmatinci su zaprijetili iz nekoliko polukontri, ali nisu zabili pa se na odmor otišlo netaknutih mreža.
U drugom poluvremenu Slavonci dolaze u vodstvo i to iz prekida kada glavom zabija Žigri, a vrlo brzo je bilo i 2:0. Jednu izbijenu loptu prenosi Bundavica Pehardi u prostor, golman stiže prije i nespretno izbija, a Grgačević iz daljine lobuje golmana.
Poslije toga su se naši igrači nesvjesno povukli i pred sam kraj primili 2 gola. Ipak nakon lutrije jedanaesteraca pobjedu i prolaz u finale su zaslužili Slavonci.
Penale su zabijali redom Grgačević, Jurić, Tustonjić, Ištvanić i Bundavica, a zadnji penal Dalmatinaca je Herceg obranio.

 

U finalu će naši reprezentativci igrati protiv zagrebačke regije koja je slavila protiv riječke 4:2 pa će se nakon toga susreta znati tko putuje na završnicu amaterskog prvenstva Europe.

 

NS Osijek – NS Split 2:2 (Žigri, Grgačević/Torbarina, Begić)

Osijek: Herceg, Ištvanić, Balentović, Peharda ( 68.Jurić), Martić, Pavlović (56.Grgačević), Bundavica, Ivić, Žigri, Majtanić, Kuburić (56.Tustonjić)

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.