/Redoksi osvojili malonogometni turnir u Oriovcu IVAN MARIĆ PRVO IME TURNIRA - OSVAJAČ SVA ČETIRI TURNIRA U NIZU
redoks fb

Redoksi osvojili malonogometni turnir u Oriovcu IVAN MARIĆ PRVO IME TURNIRA - OSVAJAČ SVA ČETIRI TURNIRA U NIZU

Malonogometni turnir u Oriovcu je završio nakon tri dana uzbudljivog hakla. Imamo novoga prvaka koji je nakon tri godine dominacije Piizza Cuta postao drugi osvajač ovoga turnira. Ekipa Redoksi Sibinj osvajač je Oriovca 2017 i vrijedne nagrade od 7000 kn. Prvo ime ovogodišnjeg, ali i čitave dosadašnje povijesti ovoga turnira je definitivno Ivan Marić Kobac koji  postaje zaštitno lice turnira. Nakon tri uzastopna naslova s Pizza Cutom osvaja i svoju četvrtu titulu u nizu ovoga puta sa Redoksima.

Redoksi su turnir otvorili porazom od ekipe iz Kobaša kada su igrali bez svog najboljeg strijelca Ilije Vrbanića koji je na kraju bio i najbolji strijelac čitavog turnira.

ilija vrbanić fb

Sibinjci nakon toga vežu dvije pobjede protiv CB Evergreen te Dreyden servisa, a nakon toga imaju jako tešku utakmicu s odličnom ekipom Hidr monta koju također rješavaju u svoju korist. U polufinalu se provlače u neizvjesnom susretu tek nakon penala protiv CB Nina zahvaljujući obrani Drmića da bi se u finalu ponovo susreli s ekipom Dreydena te na kraju slavili ponovo nakon izvođenja penala.

Foto FB

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.