/Rebić: “Mislim da će se protiv Rusije najviše pitati nas” SJAJNA ATMOSFERA U SVLAČIONICI VATRENIH
rebić hns

Rebić: “Mislim da će se protiv Rusije najviše pitati nas” SJAJNA ATMOSFERA U SVLAČIONICI VATRENIH

Ante Rebić prisjetio se važnog trenutka protiv Danske, Francuske ’98 te prokomentirao Rusiju, atmosferu, Olića, Modrića i N. Kovača.

Šansa protiv Danske

“Dobio sam loptu, krenuo sam na vratara, ali osjetio sam da mi je danski stoper iza leđa i bilo mi je važno da ne dođe ispred mene. Nisam mogao pucati u danom trenutku, ali sve je na kraju dobro ispalo”

Analiza domaćina

“Analizirali smo Ruse, no mislim da se moramo koncentrirati na sebe jer vjerujem da smo kvalitetniji i to moramo pokazati na terenu. Mislim da će se u toj utakmici najviše pitati nas. Njima je momčad najveća snaga, uz nekoliko pojedinaca koji iskaču, a pritom će igrati na domaćem terenu”

Usporedba s Olićem

“Sigurno mi godi usporedba, ali mislim da nismo toliko slični igrači – izuzev toga što uvijek dajemo 300 posto za Hrvatsku. Paralela s brojem na dresu ipak je slučajna, jednostavno je taj broj bio slobodan”

Sjećanje na Lyon

“Iako sam imao samo četiri godine, sjećam se te utakmice s Njemačkom. Jedino se nje i sjećam, bio je obiteljski roštilj uz gledanje nogometa. Ponosni smo što sada imamo priliku ponoviti taj uspjeh. Tada se igrao drugačiji nogomet, a oni su napravili uistinu vrhunski rezultat. Mi bismo to mogli ponoviti i nadamo se dogurati što dalje”

Atmosfera među Vatrenima

“Nikada nije ista atmosfera u klubu i reprezentaciji, uvijek nam je ponos i čast igrati za Hrvatsku. Skupa smo mjesec i pol dana, bez najmanje svađe, svi dišemo kao jedan, i to se vidi na svakom treningu i svakoj utakmici”

Luka Modrić

“Modrić je naš najbolji igrač, kapetan i vođa, ali prerano je govoriti je li najbolji igrač Svjetskog prvenstva. Nedvojbeno je izrazito bitan za Hrvatsku”

Niko Kovač

“S njim vrlo uspješno surađujem dugi niz godina i sigurno mi je mnogo pomogao u karijeri. Zaslužio je postati trener Bayerna, a ja sam i dalje igrač Eintrachta, dok mi je u glavi samo Svjetsko prvenstvo. O svemu drugome mogu pričati po završetku natjecanja”

Podijeli
  •  
  •  
  •