/Radni sastanak instruktora i izbornika mlađih selekcija UGODAN SASTANAK ZBOG DOBRIH REZULTATA MLAĐIH KATEGORIJA
KRPAN RUKAVINA HNS

Radni sastanak instruktora i izbornika mlađih selekcija UGODAN SASTANAK ZBOG DOBRIH REZULTATA MLAĐIH KATEGORIJA

U prostorijama Nogometne akademije HNS-a 13. je ožujka održan radni sastanak glavnog instruktora te izbornika svih hrvatskih muških mlađih reprezentacija.

Uz glavnog instruktora Petra Krpana, sastanku su prisustvovali izbornici Nenad Gračan (U-21), Robert Jarni (U-20), Ivan Gudelj (U-19), Tomislav Rukavina (U-17) te Tomislav Gričar (U-15), a pridružili su im se i član stožera U-21 reprezentacije Hrvoje Sunara, član stožera U-20 reprezentacije Ivica Solomun, član stožera U-19 reprezentacije Dražen Madunović, tajnik mlađih reprezentativnih uzrasta Josip Tomaško te administrator natjecanja mlađih uzrasta Hrvoje Hrkač.

Na dnevnom redu našle su se brojne aktivnosti u mlađim dobnim kategorijama koje će se održati tijekom ožujka, uključujući U-19 Elitno kolo, U-17 Elitno kolo, prijateljsku utakmicu U-21 reprezentacije protiv Italije te prijateljsku utakmicu U-20 reprezentacije protiv Švicarske.

“Ovaj ožujak posebno je bogat aktivnostima za naše mlade reprezentacije i bilo nam je važno sastati se prije nego što krenemo s utakmicama. Iako je naš glavni cilj proizvesti buduće nositelje A reprezentacije, ponosni smo što U-17 i U-19 reprezentacije sudjeluju u Elitnim kolima kvalifikacija – a svi se posebno veselimo što U-21 reprezentacija za nekoliko mjeseci putuje na Europsko prvenstvo po prvi put nakon 15 godina. Izvrstan rad u mlađim dobnim kategorijama u Hrvatskoj potvrđuje i uspjeh Dinamovih juniora, kojima čestitam na izborenom prolasku u četvrtfinale Uefine Lige mladeži”, poručio je glavni instruktor Petar Krpan.

Foto HNS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.