/Prvak 3.ŽNL BPŽ istok poražen u Stružanima U SREDANCIMA POSTIGNUTO 10 POGODAKA
sloga stružani fb

Prvak 3.ŽNL BPŽ istok poražen u Stružanima U SREDANCIMA POSTIGNUTO 10 POGODAKA

Prvak Bratstvo se malo opustio i poražen je u Stružanima no naslov mu nitko ne može oduzeti pa će u narednom kolu imati prigodu u derbiju dviju prvoplasiranih momčadi proslaviti naslov. Mario Čizmić je zabio za vodstvo domaćih od 1:0, a iza toga prekrasna asistencija Maria Čizmića i Marko Čakmazović hladnokrvno povisuje za 2:0, a lider je uspio tek smanjiti rezultat.

Mladost nije uspjela doći do pobjede u Divoševcima pa je u efikasnom susretu podijelila bodove s gostima iz Selne. U Sredancima su gledatelji vidjeli čak 10 pogodaka i pobjedu domaće momčadi, te 4 gola Marina Jurilja, a još po jedan za pobjednika dodali su Mario Kovačević i Antonio Rečić, uz promašen penal kod 2:0. U Sapcima također pobjeda domaćina teniskim rezultatom dok je Omladinac odnio bodove iz Svilaja.

rrrrrr

 

Poz. Klub Bod.
1 BRATSTVO Vranovci 42
2 MLADOST D Divoševci 36
3 SLOGA S Stružani 33
4 SLAVEN Trnjani 23
5 SAPCI Sapci 22
6 SAVA Svilaj 21
7 ŠOKADIJA Sredanci 19
8 SELNA Selna 13
9 MLADOST BS Bicko Selo 12
10 OMLADINAC Novi Grad 10

Foto FB Sloga Stružani

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.