/Prva titula za Vedranu Jakšetić u Francuskoj CANNES JE PRVI FAVORIT I ZA NASLOV PRVAKA
28700744_10213355170207714_5219294466907426695_o

Prva titula za Vedranu Jakšetić u Francuskoj CANNES JE PRVI FAVORIT I ZA NASLOV PRVAKA

Mlada Osječanka Vedrana Jakšetić koja svoju odbojkašku karijeru gradi u jednom od najvećih europskih klubova prošlog vikenda se okitila prvim naslovom u francuskom dijelu svoje karijere, Cannes je osvojio francuski kup.

Ovo mi je prvi osvojeni kup s Cannesom. Vratile smo se jučer iz Pariza, proslavile smo, ali sada se ponovno okrećemo prvenstvu koje se nastavlja idućeg vikenda. Preostala su nam dva kola i onda kreće play off. Nadam se da ću se ove godine vratiti kući sa ‘dvostrukom krunom’ – kaže Vedrana koju u Osijeku nestrpljivo čekaju i u njenoj sportskoj obitelji, ali i mnogobrojno društvo, naravno mahom – odbojkaško!

vedrana jakšetić

I sljedeće sezone u Cannesu ili postoje nekakvi planovi za promjenu sredine?

– Zadovoljna sam ovdje,nemam nikakvih prigovora. Ekipa je super, svi se međusobno slažemo u dvorani i van dvorane. Ne volim previše gledati unaprijed, imam još jednu godinu u Cannesu pa ćemo vidjeti šta će biti poslije toga – rekla nam je zadovoljna Vedrana koja kaže da se uskoro nada novom pozivu u reprezentaciju.

To je jedna zanimljiva priča, nije da imamo pregršt igračica koje igraju u klubovima poput Cannesa, niti blizu, a u posljednje vrijeme Vedranu su uredno zaobilazili pozivi iako se išlo u pomlađivanje reprezentacije. Inače, Vedranin Cannes je vodeća momčad francuskog prvenstva sa dva boda više od prvog pratitelja, s dvije pobjede u “regularnom” dijelu prvenstva osigurale bi si najbolju startnu poziciju za doigravanje. Povratak naslova je primarni cilje kluba u ovoj sezoni, a sljedeće svakako novi iskorak u Ligi prvaka, zaista je prekrasno da imamo svoju igračicu u ovako velikom klubu, Vedrana je zasigurno budućnost hrvatske odbojke!

Podijeli
  •  
  •  
  •