/PROMO: Prijavi se na izbor vinske kraljice, osvoji titulu Kraljice graševine 2019. i brojne vrijedne nagrade ORGANIZATOR NUDI PREKRASNE NAGRADE NAJBOLJIMA
plakat festival

PROMO: Prijavi se na izbor vinske kraljice, osvoji titulu Kraljice graševine 2019. i brojne vrijedne nagrade ORGANIZATOR NUDI PREKRASNE NAGRADE NAJBOLJIMA

Turistička zajednica Grada Kutjeva u suradnji s Razvojnom agencijom Grada Kutjeva, Udrugom Kutjevački vinari te uz pokroviteljstvo Grada Kutjeva i Kutjeva d.d. organizira “FESTIVAL GRAŠEVINE”.

“Festival graševine” održat će se 31. svibnja i 01. lipnja 2019. godine u Kutjevu, a u sklopu Festivala održat će se izbor za Vinsku kraljicu graševine 31.svibnja 2019.
Turistička zajednica Grada Kutjeva poziva sve zainteresirane ženske osobe starosne dobi 18-35 godina da se prijave na ovaj javni poziv.
Kandidatkinje trebaju posjedovati osnovno znanje o proizvodnji vina, trebaju pokazati stručno otvaranje boca, degustiranje i ocjenjivanje karakteristika vina, a stručni žiri će vrednovati i izgled odjeće i nastupa pojedine kandidatkinje.
Sve zainteresirane kandidatkinje trebaju popuniti prijavnicu koja se nalazi u prilogu ovog Javnog poziva, a izabrana kraljica će predstavljati Grad Kutjevo na nacionalnoj razini na važnijim društvenim događanjima.
Sve će sudionice biti nagrađene, a za one najbolje organizator je pripremio primamljive i vrijedne nagrade kao i dodatak u vidu novčanih nagrada:
1.nagrada : Vikend za dvije osobe u luksuznom hotelu na Rabu (Arbiana d.o.o.) + 3000 kn
2.nagrada: Vikend za dvije osobe u hotelu Castello (Terme Spa Siklos) + 2000 kn
3.nagrada: Vikend za dvije osobe u hotelu Castello (Terme Spa Siklos) + 1000 knPopunjenu prijavnicu potrebno je poslati na e-mail: erakutjevo@gmail.com do 27. svibnja 2019. godine.

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.