/Promjena u vodstvu Mladosti iz Pavlovaca POSLJEDNJA MOMČAD POŽEŠKE 1. ŽNL
jozo ilić

Promjena u vodstvu Mladosti iz Pavlovaca POSLJEDNJA MOMČAD POŽEŠKE 1. ŽNL

Nakon vjerojatno najlošije polusezone u povijesti kluba u kojoj seniorska momčad nije osvojila niti boda u 1. ŽNL Mladost iz Pavlovaca dobila je novo vodstvo. Na Skupštini kluba izabran je novi predsjednik, a u sljedeće četiri godine to će biti Jozo Ilić.

Mladost je u sezonu krenula s iskusnim Ivicom Tadićem na klupi, nakon lošeg uvoda nasljedio ga je Marijan Bakula, ali niti on nije uspio napraviti pomak pa su Pavlovčani jesen završili s poražavajućom nulom u rubrici bodovi. Tokom zime i Bakula je napustio klupu, a na nju se vratio Željko Lush koji već vrijedno radi s mladom ekipom koju ima na raspolaganju. Klub je napustio i dobar dio onih koji su jesenas igrali za prvu momčad, pa se ovog proljeća kreće praktično iz početka.

Novi predsjednik sa svojom upravom sigurno se neće predati u borbi za ostanak, no on je ipak prilično nerealna opcija. Iako se u klubu nadaju da će nešto “ušićariti” reorganizacijom natjecanja na razini HNS-a i tako možda i kao posljednji ostati u 1. ŽNL i sljedeće sezone to je malo vjerojatna opcija s obzirom da sama FIFA inzistira na protočnosti liga odnosno obveznom ispadanju iz lige posljednje momčadi ako postoji rang ispod nje.

Ono čime u Pavlovcima i te kako mogu i moraju biti zadovoljni je rad s djecom koji je na zavidnoj razini, mlađe kategorije Mladosti bilježe odlične rezultate i u službenim natjecanjima i na malonogometnim turnirima širom regije. U suradnji s općinom Brestovac u planu je i uređenje stadiona,  tribine i svlačionica, tako da bi budućnost kluba trebala biti na zaista čvrstim temeljima.

Podijeli
  •  
  •  
  •