/Promjena na klupi Feška NOVO IME NA KLUPI JE DANIJEL ŠUNDALIĆ
ZfhMWVcatRdIWwmA0K8yknAuVozHNhorI6jOw8Ja

Promjena na klupi Feška NOVO IME NA KLUPI JE DANIJEL ŠUNDALIĆ

Prilično iznenađujuća vijest stiže iz Feričanaca. Fešk koji je sjajno, s tri pobjede, krenuo u novu sezonu tokom tjedna je ostao bez trenera, odnosno da preciznije kažemo – došlo je do promjene na klupi. Vijest je objavljena na Web stranici kluba a u njoj stoji:

Od utorka (11.09.2018.) momčad seniora ima novog trenera – Danijel Šundalić

Promjena na klupi se dogodila iz razloga što je dosadašnji trener seniora Stjepan Kapraljević morao ići na operativni zahvat koljena, a nakon toga slijedi rehabilitacija, te nije mogao obnašati dalje dužnost trenera.

Novi trener Danijel Šundalić je prestao s aktivnim igranjem, preuzeo vođenje momčadi i pokušati će nastaviti s dobrim igrama kako je trener Kapraljević zacrtao put seniora u ovoj sezoni.

U 3. kolu su naši dečki pobijedili u gostima momčad Tomislava iz Livane zgodicima Juraja Špehara i Aleksandra Štefančića, dva zgoditka. Tomislav – FEŠK 1:3 (1:1).

U 4. kolu u Feričance nam dolazi vrlo jaka momčad Mladosti iz Đakovačke Satnice koje je jedan od kandidata za vrh, a u prošlom kolu pobijedila Ratar 8:0. Utakmica se igra u nedjelju, 16.09.2018. u 16.30 sati.

– Evo protiv Tomislava sam odigrao posljednju utakmicu, i od utorka preuzeo vođenje ekipe. Smatram da mi je to prednost, dio sam te svlačionice, znam kako momčad diše. Mislim da neću nedostajati na terenu, nisam želio dvostruku ulogu jer bi to bilo polovično riješenje. Nastavljamo tamo gdje je Stjepan stao, malo pojačano radimo jer je sezona duga i želimo do kraja biti tjelesno na pravoj razini. Što se tiče samog trenutka teško je reći je li prav, s jedne strane imamo 9 bodova pa nema prevelikog pritiska, s druge strane u goste nam dolazi odlična momčad Mladosti koja je odmah težak ispit. Mi naravno želimo nastaviti pobjednički niz, uveseliti naše navijače i ostati u samom vrhu. Osobno mi je velika čast i zadovoljstvo biti trener Feška koji je sigurno veliki klub u ovim okvirima, klub koji je konstantno u samom vrhu 1. ŽNL, ali je naravno i odgovornost. Svakako sam optimist, vjerujem da ova mlada momčad može puno napraviti – za Sportalo je rekao novi trener Feška Danijel Šundalić.

Sada već bivšem treneru Stjepanu Kapraljeviću prije svega želimo brz oporavak, a onda i povratak na trenersku klupu.

Podijeli
  •  
  •  
  •