Proglašeni najbolji sportaši Grada Našica NEXE POKUPIO NAJVIŠE NAGRADA

Proglašeni najbolji sportaši Grada Našica.

Jubilarni dvadeseti izbor najuspješnijih športaša grada Našica donio je pregršt razloga za zadovoljstvo za RK Nexe .
Zapravo i očekivano jer uspješna je bila rukometna 2016. za koju su nagrade dodijeljene.
Rukometni klub Nexe najbolji je športski kolektiv grada, Vedran Zrnić najbolji je športaš Našica, a Ivan Poljak najbolji mladi športaš i dobitnik „Trofeja Pavle Jurina“.
Osmi su puta rukometaši iz Našica postali viceprvaci Hrvatske, igraju SEHA Gazprom ligu i EHF kup, bili su u polufinalu HR kupa. Sve mlađe selekcije uspješno igraju u najjačim ligama svoga uzrasta, a svaka od njih ima kvalificiranog trenera. U klubu trenira 200-tinjak djece.
Vedran Zrnić prošle je godine bio jedan od stožernih igrača kluba i najbolji strijelac. Uzor mlađima, neiscrpan izvor znanja i ideja. Ivan Poljak svojim je obranama zaslužio mjesto u mlađe kadetskoj reprezentaciji Hrvatske.
Najbolja športašica je Ančica Anđelić (KBK „IMPACT“). U protekloj je godini osvojila srebro na Europskom kupu te dva zlata na Svjetskom kupu u full contactu. Viceprvakinja je Hrvatske u full contactu i savate boksu, a 2016.godine postala je i reprezentativka Hrvatske u savate boksu.
Zvonko Gašparić (Športska udruga tjelesnih invalida Našice) proglašen je najuspješnijim športašem osoba s invaliditetom. Na Državnom prvenstvu u kuglanju osvojio je 1.mjesto u kategoriji najtežih oštećenja.
Najuspješnija trenerica je Ana Kalman (Taekwondo klub „NAŠICE“ Našice).
Elizabeta Bernat i Tina Gretić (Šahovski klub Radnik Velimirovac), Benjamin Mijatović (Karate klub Nexe), Ivan Miletić (ŠK Slavonac), Nikolina Pavić (ŽOK Našice) i Ivan Poljak dobitnici su „Trofeja Pavle Jurina“ koji se dodjeljuje za rad i rezultate mladih športaša.

Izvor NEXE Autor Vjekoslav Mahovlić

Facebook komentari
Podijeli
  •  
  •  
  •