/Proglašeni najbolji sportaši Grada Našica NEXE POKUPIO NAJVIŠE NAGRADA
nexe najbolji sportaši našice nx

Proglašeni najbolji sportaši Grada Našica NEXE POKUPIO NAJVIŠE NAGRADA

Proglašeni najbolji sportaši Grada Našica.

Jubilarni dvadeseti izbor najuspješnijih športaša grada Našica donio je pregršt razloga za zadovoljstvo za RK Nexe .
Zapravo i očekivano jer uspješna je bila rukometna 2016. za koju su nagrade dodijeljene.
Rukometni klub Nexe najbolji je športski kolektiv grada, Vedran Zrnić najbolji je športaš Našica, a Ivan Poljak najbolji mladi športaš i dobitnik „Trofeja Pavle Jurina“.
Osmi su puta rukometaši iz Našica postali viceprvaci Hrvatske, igraju SEHA Gazprom ligu i EHF kup, bili su u polufinalu HR kupa. Sve mlađe selekcije uspješno igraju u najjačim ligama svoga uzrasta, a svaka od njih ima kvalificiranog trenera. U klubu trenira 200-tinjak djece.
Vedran Zrnić prošle je godine bio jedan od stožernih igrača kluba i najbolji strijelac. Uzor mlađima, neiscrpan izvor znanja i ideja. Ivan Poljak svojim je obranama zaslužio mjesto u mlađe kadetskoj reprezentaciji Hrvatske.
Najbolja športašica je Ančica Anđelić (KBK „IMPACT“). U protekloj je godini osvojila srebro na Europskom kupu te dva zlata na Svjetskom kupu u full contactu. Viceprvakinja je Hrvatske u full contactu i savate boksu, a 2016.godine postala je i reprezentativka Hrvatske u savate boksu.
Zvonko Gašparić (Športska udruga tjelesnih invalida Našice) proglašen je najuspješnijim športašem osoba s invaliditetom. Na Državnom prvenstvu u kuglanju osvojio je 1.mjesto u kategoriji najtežih oštećenja.
Najuspješnija trenerica je Ana Kalman (Taekwondo klub „NAŠICE“ Našice).
Elizabeta Bernat i Tina Gretić (Šahovski klub Radnik Velimirovac), Benjamin Mijatović (Karate klub Nexe), Ivan Miletić (ŠK Slavonac), Nikolina Pavić (ŽOK Našice) i Ivan Poljak dobitnici su „Trofeja Pavle Jurina“ koji se dodjeljuje za rad i rezultate mladih športaša.

Izvor NEXE Autor Vjekoslav Mahovlić

Podijeli
  •  
  •  
  •