/Prilika za sportaše rekreativce SLOBODNI TERMINI ŠPORTSKIH OBJEKATA
osijek rekreacija

Prilika za sportaše rekreativce SLOBODNI TERMINI ŠPORTSKIH OBJEKATA

Športski objekti grada Osijeka poprilično su zauzeti tokom čitave godine, a kako se približava zima i hladnije vrijeme tako se povećava i gužva u zatvorenim objektima.

Osječki rekreativci ipak imaju priliku pronaći mjesto i vrijeme za svoje aktivnosti, ali svakako valja požuriti s prijavama i rezervacijom termina. U slavonskoj metropoli puno je sportske ponude, od velikih događaja, gostovanja reprezentacija do amaterskog sporta, a i rekreativci uvijek mogu pronaći nešto za sebe. Zimski period je vrijeme manje tjelesne aktivnosti, ali uz dobro društvo i jednako dobro planiranje može se to vrlo lako promjeniti. U gradu je puno sportskih prostora kojima rukovodi Športski objekti, a mi Vam donosimo kratak pregled aktualne situacije i što se sve nudi:

– Na Gradskim bazenima je raspored korištenja plivačkih staza za klubove stalan i može se vidjeti koliko je plivački staza dostupno za građanstvo, no staze se ne mogu rezervirati. Upiti oko školice plivanja idu na telefon recepcije bazena (570-066), detalje možete provjeriti OVDJE.
– paintball Pampas – teren se iznajmljuje u dogovoru s paintball klubovima, prijaviti se treba barem dan ranije od željenog termina na telefon 091 224 4551
– termini u dvoranama moraju ići na upit u Športskim objektima gdje napominju da su prebukirani pa je teško doći do termina.
– raspored za teniski centar se upisuje na papiriće na terenu, stoga su prijave telefonske (211-035)
– Nogometni kavez na srednjoškolskom koji je još kratko vrijeme u pogonu: OVDJE ili na telefon  098 311 991

Podijeli
  •  
  •  
  •