/Predsjednica u posjeti rukometašima Nexea NEXE U PETAK IMA ZADNJI DVOBOJ PRIJE ODLASKA NA ODMOR, A SUPARNIK JE PRVAK HRVATSKE
nexe

Predsjednica u posjeti rukometašima Nexea NEXE U PETAK IMA ZADNJI DVOBOJ PRIJE ODLASKA NA ODMOR, A SUPARNIK JE PRVAK HRVATSKE

U subotu 2. lipnja 2018. godine RK Nexe će imati veliku čast da u posjetu dođe predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović.

Dolazak se predviđa za oko 15:20 sati u sportsku dvoranu Osnovne škole kralja Tomislava pa ovim putem pozivamo sve članove kluba i navijače da dođu prisustvovati ovom velikom događaju za klub i pozdrave predsjednicu. Kako se očekuje veliki broj zainteresiranih sugrađana i navijača, pozivamo sve da dođu nešto ranije kako bi sve proteklo kako dolikuje.

Isto tako napominjemo kako će se u petak u Zagrebu odigrati posljednje 10. kolo Premier lige za prvaka PPD Zagreb – Nexe. Za sve one koji ne mogu doći do našeg glavnog grada, pozivamo da utakmicu prate na II. programu HRT-a s početkom u 18 sati te tako proslave drugo mjesto u ligi i dodjelu tako zasluženih medalja.

Izvor rknexe.hr Autor Vjekoslav Mahovlić

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.