/PPD Zagreb slavio u Vinkovcima i zadržao vrh VIGNJEVIĆ NAJBOLJI KOD SPAČVE SA ŠEST POSTIGNUTIH POGODAKA
spačva 11 mv

PPD Zagreb slavio u Vinkovcima i zadržao vrh VIGNJEVIĆ NAJBOLJI KOD SPAČVE SA ŠEST POSTIGNUTIH POGODAKA

Rukometaši PPD Zagreb nastavili su s pobjedama u Ligi za prvaka. U osmom kolu slavili su u Vinkovcima protiv Spačve 33:25 i zadržali vodeću poziciju.

Zagrebašima je trebalo jedno dobro poluvrijeme da upišu i osmu pobjedu. Ambiciozni domaćin sjajno se držao prvi dio. Nakon početnih 2:0 Spačve, Zagreb je imao samo dva vodstva u prvih 30. minuta. Spačva je odigrala možda i najbolje poluvrijeme sezone. U tri navrata imali su po tri pogotka prednosti, a na predah se ipak otišlo s minimalnim vodstvom 14:13.

Sastav Branka Tamšea se uozbiljio u nastavku i vrlo brzo preuzeo kontrolu nad igrom i rezultatom. S nekoliko serija od kojih je najduža bila ona od 7:0, gurnuli su domaćina u nemoguću misiju. Plus sedam bila je ujedno i najveća prednost koju su gosti imali u susretu. Zagreb je drugo poluvrijeme dobio s 20:11. Nakon dvije pobjede, Vinkovčani su doživjeli dva poraza i ostali na petom mjestu.

Sjajan je bio David Mandić s 12 pogodaka za Zagreb, dok je u redovima Spačve Vignjević imao šest, a Mažurana pet postignutih pogodaka.

Spačva Vinkovci – PPD Zagreb

Suci: Matija Gubica i Boris Milošević (Osijek)

Nadzornik: Zlatko Ladić (Varaždin)

Spačva Vinkovci: Stojanović 1 pogodak, Ereš; Jurić, Maroš, Liščić, Mažurana 5, Nađ 2, Ilić 1, Vignjević 6, Šaravanja 2, Vukušić, Raguž 2, Mihaljević 1, Domagoj Smojver 3, Bolanča, Dominik Smojver 2

PPD Zagreb: Ristanović 10 obrana, Purić, Ereš 4, Vistorop 1, Mrakovčić 1, Božić – Pavletić 4, Kontrec 1, Burić, Potočnik 1, Jotić, Ravnić 1, Mandić 12, Hrstić 2, Karvatski, Vlah 4, Vekić 2

LIGA ZA PRVAKA – 8 KOLO:
SPAČVA VINKOVCI – PPD ZAGREB 25:33
DUBRAVA – UMAG 35:32
12.5.2019. 17:00 POREČ – NEXE

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.