/Poznati su suparnici NK Osijek u pripremnom periodu MOMČAD ZORANA ZEKIĆA U ČETVRTAK SELI U VELIKU
osijek nkos

Poznati su suparnici NK Osijek u pripremnom periodu MOMČAD ZORANA ZEKIĆA U ČETVRTAK SELI U VELIKU

Osječani će za suparnike, između ostalih, imati prvake Mađarske, Makedonije i Rusije.

Nakon nekoliko uvodnih dana rada i aktivnosti u gradu na Dravi, nogometaši Osijeka u četvrtak će krenuti put Velike koja će im ponovno biti pripremna baza, ovaj puta do 19. lipnja.

Onaj najvažniji dio priprema Bijelo-plavi će odraditi u Austriji, u kojoj će boraviti dva tjedna, počevši od 22. lipnja. Već drugog dana boravka u St. Lambrechtu Osječani će odigrati i prvu kontrolnu utakmicu. Protivnik će im biti prvak Mađarske Videoton, a 27.6. uslijedit će ogled s najboljom momčadi Makedonije Shkendijom iz Tetova.

Opet protiv Lokomotiva

Treća je provjera na rasporedu 30.6. kada će Zekićevi izabranici odmjeriti snage sa škotskim St. Johnstoneom. Najjači test Osijek će imati protiv prvaka Rusije, moskovskog Lokomotiva, s kojim se sastaje 3. srpnja. Dan kasnije igrat će se protiv mađarskog ZTE-a iz Zalaegerszega.

Foto nkosijek

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.