/Požega i Osijek odigrali vaterpolo susret NA GRADSKOM BAZENU U POŽEGI ODIGRAN JE PRIJATELJSKI SUSRET
vaterpolo pž jb

Požega i Osijek odigrali vaterpolo susret NA GRADSKOM BAZENU U POŽEGI ODIGRAN JE PRIJATELJSKI SUSRET

POŽEGA – Pod pokroviteljstvom Grada Požege, Javne ustanove “Sportski objekti Požega”, Sportskog kluba Croatia, Caffe bara Sportivo i Ronilačkog kluba Požega u subotu, 04. kolovoza 2018. je na Gradskim bazenima održan prijateljski susret izmeđuVaterpolo kluba Osijek i Vaterpolo kluba Požega.

Rezultat je bio 14:11 za Vaterpolo klub Požegu. “Dečki su dobro odigrali, to je prva utakmica, sad krećemo lagano s pripremama i imat ćemo treninge svaki dan u 12 sati na požeškom bazenu. Pozivamo svu djecu stariju od 12 godina da nam se pridruže”- rekao je Zdravko Kovačević- “Kova”, voditelj kluba.

Naglasio je da je od zadnjeg Vaterpolo kluba u Požegi prošlo preko 20 godina, a vaterpolo kao sport ima brojne dobrobiti. “Razvija i snagu i motoriku, razvija sve mišiće. To je sport koji je izvanredan i za djecu i za odrasle i za rekreativce”- ističe popularni Kova.

Foto Jurica Bešlić

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.