/Pravi pothvat brodskih vaterpolista NINO GRABOVAC I FILIP KOLESARIĆ PREDVODILI MARSOVCE
kraj utakmice

Pravi pothvat brodskih vaterpolista NINO GRABOVAC I FILIP KOLESARIĆ PREDVODILI MARSOVCE

Mlađi juniori VK Marsonia uspjeli su sinoć na bazenima Slavonski Brod napraviti pothvat pobijedivši u posljednjem šestom kolu kvalifikacija za Prvenstvo Hrvatske ekipu VK Siscia iz Siska 18:2 ( 5:1, 1:0, 7:1, 5:0 ). Marsovci su bili drugi na tablici iza vodećeg VK Osijek s utakmicom manje i trebala im je pobjeda od 13 i više golova razlike da bi osvojili prvo mjesto u skupini.
U posljednjih mjesec dana na turnirima u Sarajevu i Sisku, Brođani su igrali dva puta neriješeno sa Siščanima pa ovaj rezultat ima još veći značaj. Na poluvremenu se otišlo s rezultatom 6:1, a u posljednje dvije četvrtine brodski vaterpolisti 2003. godište i mlađi igrali su visoki presing i brzom igrom postigli su dvanaest golova i primili samo jedan te sa šesnaest golova razlike osvojiti prvo mjesto u skupini i plasirati se među desetak najboljih klubova u Hrvatskoj. U tome su uspjeli zahvaljujući i podršci s tribina gdje je dvjestotinjak gledatelja uživalo u odličnoj igri brođana. Početkom sljedeće godine igraju se dvije utakmice majstorice s prvoplasiranom ekipom  iz skupine sjever, a pobjednik tih utakmica razigravati će s trećeplasiranim prvoligašem za odlazak na Final six najboljih šest ekipa u Hrvatskoj.
Marsovaci su nastupali u sljedećem sastavu: Nino Grabovac 12 obrana, Patrik Mrkalj 1, Teo Sekulić 1, Alan Aladrović 1, Filip Kolesarić 6, Stjepan Jukić, Josip Levak, Luka Vrbljančević 1, Benjamin Bullesbach, Štefan Dankić 5, Mihael Glavaš 3, David Milutinović, Gabriel Čorak. trener: Zdravko Aladrović
  Kadeti ( 2005. godište i mlađi ) su prije mlađih juniora odigrali utakmicu kvalifikacija za PH gdje su gosti iz Siska odnijeli bodove. VK Marsonia – VK Siscia 5:6 ( 2:1, 1:2, 0:0, 2:3 ). Trener Kristian Šimić nije mogao računati na jedan dio igrača pa su svoju priliku dobili mlađi igrači. Sastav: Gabriel Čorak 9 obrana, Leo Ivezić, Dino Šokić 2, Luka Tolić 1, Niko Kristijan, Benjamin Bullesbach 1, Jan Klem 1, Karlo Levak, Gabrijel Maras.
Podijeli
  •  
  •  
  •